Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Adi na prijedlogu :) Koliko ih ima mogli su do sad otkopati citavu :)
bas tako u bosni je to najbolji biznis dobra lova sa malo rizika libo ga od ove 4 god odlezat ce 1.5 eventualno 2 godine... da je npr u usa dobio bi 15-20 god
Eto Sabre napolje dok trepnes. I sta ce Sabro onda? Opet isto, jerbo mu mrsko rano ustajat na pos\'o, a i zna da ce ako opet padne nesto malo odmrljat\', a uzme se dobra lova na gudri. A i u zatvoru je valjda fol biti... malo bildanja, koji tatoo, malo se povezes sa tim istaknutim clanovima naseg drustva, i kad\' izadjes vani moras bit\' faca. Ehhh, justicija je izgleda davno otisla iz BiH.
Samo da Fahro pobijedi na izborima, necete vise smjeti zatvarati Sandzaklije bez razloga.
sto, pa nisu skupo prodavali, bas su fer bili..
Ovakve konje treba poslat negdje da prave puteve, tucaju kamen, ili bar da otkopavaju Piramide