Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman sve pare što pomariše, potroši na gorivo..nema gdje je nema
hahaha:)))
Catch me if you can, by Sabaheta:)
Zar doticni organi ne skontaju vec jednom da Sabaheti treba pomoc. Stalno ponavlja kradje kao da kaze " pomozite mi", a oni je uslovno kazne ko fol i pust. Sabahetu treba smjestiti u azil i lijeciti. Ona je milion posto kleptomanka.
Bolest
Samir kriminal je legalizovanje,jer krade ko god moze,i ova Sabaheta krade zato sto joj dozvoljavaju,najbolje po meni je,jedan kraja jedna ruka pa ti vidi koliko bi invalida imali.
Ma vijesti o njoj sto sitno krade, a ovi sto kradu milione nista. Naravno, prevrsila je svaku mjeru i ne znam sto je pustaju kad stalno ponavlja isto.
J e b o je kru vise, pa sto je ne zatvore ako ne zele da krade. Stalno iste vijesti. Bas je nasla gdje da krade, u Dodikgradu glavnom gradu Dodiklanda ljudi nemaju ni za hranu.
za ovakve treba onaj arapski zakon, ruka pod sjekiru
hapsena i osudjivana "uslovno" kad bi nju zatvorili jedno 5 godina nebi vise
I onda njen suprug (ili ko joj je vec) kaze da je ona bolesna?! Pa otkud da tandara po svim gradvima BiH i susjedne nam HR ako je bolesna? Za svaku kradju, po jedan prst, pa ce se valjda opametiti
Wiliam sa Sabahetom je lahko stalno je hapse,vidiš da je vise pred ispraznim sudijom nego na slobodi,kada će oni početi ove gore u vlasti hapsiti
Chuck Norris je jednom Sabaheti ukro' 100 KM u Kaknju, jarane moj!
da nije lisica pilicarka ?
Rjesenje za nasu Sabahetu je pokloniti joj pasos i pustiti da se "zaposli" vani. slucaj rijesen!
njoj samo toljaga moze stat u kraj
ma ja sam mislila na toljagu u smislu bejzbol palice,da joj ruke i noge polomi a ne na to na sta ti mislis :)
Klepis je po labrnji par x i nece vise...
Fina vijest.
je li se ozbiljno ovoj zeni ne moze stati u kraj? godinama se njeno ime poteze po medijima, a ona i dalje pljacka. ako je ne mozete okriviti i osuditi na zatvor, onda je proglasite ludom i stavite u ludnicu
da dresira luđake kako pljačkat