Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi dovoljno receno...
Hoce li doci Lavrov da kmeci zbog njih? 😄
ti momci obijaju bankomate vec dvije godine u Bih, bravo tuzla
ovo dodik vec glasace dovodi...
rusi samo kod nas nista ne mogu hahah
Ovjeriti devetkom i mirna Bosna.
Nema nigdje da u državu ulaze i vršljaju dvjetski kriminalci kao u BiH jbte ovo nije normalno više
@gooUser1587251131 Godinama po Austriji vrsljaju i ne mogu im uci u kraj. ATM kod katedrale u Becu imao dupli okvir koji su Rusi postavili i svakom ko ubaci karticu skenira i za par dana bude napravljena dupla u Rusiji.
Ruska vnago.
Sta ce ba dva Rusa pored 15 hiljada sexy turista iz bratskih zemalja koji su se vec odomacili a primjetno je da se natalitet udvostrucio.
Pravoslavni kerovi..pustili ih gencidasi da nam sranja prave..sta se drugo nego krasti i ubijati
Prosle godine ona dva ukrajinca , od gorazda krali , preslo sarajevo zenicu pa uhapseni u bihacu... a Srbi se poceli nasladjivat kako su smotani bosn.je ukrajinci ih pokradose......Pa na Kraju kad su ih uhapsili Sipa objavi ukupnu svotu i to od Visegrada kad su poceli bankomate krasti, znaci Sipaih pratila jos u srbiju kad su usli........isto kao i ova dva glupana...pa mala zemlja sipa ima uvid u svakoj tacki teritorije...
Jeste li nasli ostalu opremu????
Pa ja u Tuzlu.. Nemaju u Banja Luci sta ni ukrast..
Fizičko oštećenje bankomata... To vjerovatno da znamo de nije došlo od psihičkog oštećenja bankomata
Rusi dosli krasti u Bosnu,a Mile svrsava na Rusiju🤣
Ruska mafija je najjaca.
Gladni Rusi, bijeda i fukara, penzija u Rusiji 145€
To su neki amateri.
Srbi i Rusi najveci kriminalci po cijelom svijetu!