Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba sve poravnat i nazvat ravni brijeg, mamicu im usta... fasisti
KAKVI LI SU IM HULIGANI KAD JE OVAKAV SAKUPLJAČ LOPTI ?? ;)))))
SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NEBOŠNJACIMA
Hercegovina je puna papaka ali vi se ponasate kao da je Sarajevo metropola a ne mahala puna seljaka sa Kosova, Sandzaka i Istocne Bosne. I prije rata Ljubljana, Zagreb i Beograd su bili ispred nas. Vecina ljudi iz Banja Luke su kulturniji od Sarajlija a i Novi Sad je bio ispred nas. Porediti Siroki i Sarajevo je kao porediti Ustikolinu i Zagreb.
O cemu vi Sirokobrijezani pricate ??? Kakvo setanje ljepse ???? Pa i seljanki je ljepse u opancima nego u stiklama !!! Razmislite malo o ovome...ako ne kontate uzmite instrukcije od nekoga ko nije clan HDZ-a (onog obicnog i onog brojcanog)....ccc.....nemozete vi sami zivjeti...vi ste nacija sa posebnim potrebama....a hocete da se odvojite....pa i psihicki bolesnik bi iz ludare da izadje al ne moze....
@ŠIROKI BRIG Ma ne znam šta ima ko dole ići i mahati bilo kakvom zastavom.E zaboli me neka stvar što vi ne volite BiH.Vi ovdje samo mržnju prosipate.Propagirate fašističku i šovinističku ideologiju koju cijeli civilizirani svijet osuđuje.Ne vidim tri pristojna komentara iz Širokog.Brukate normalne ljude koje ja poznajem u cijeloj zap.Hercegovini.Vi ste izrodi hrvatskog naroda koji je 95% OK u BiH .Da vas kakav čestiti did iz Posušja čuje šta pričate sramio bi vas se a možda bi od njega i motkom dobiili po leđima.Svima takvima dajemo na znanje NAŠA LJUBAV PREMA BiH VEĆA JE OD SVAKE VAŠE MRŽNJE.Nama je ovo jedina domovina.To je ono što vi nikad nećetete da shvatite i prihvatite.A i ne morate ako nećete.Jest me briga za takve.
HAJDE BA VI IZ SIROKOG IDITE PO SVOJIM FORUMIMA PISITE SAD DA JE SDA I PLATIO OVOG DELEGATA UTAKMICE STO SUDIJE NOGAMA NABIJA! VI NIKADA U RANGU SARAJEVA KAKVE GLUPOSTI OVDJE VALJATE?? JA SAM KATOLIK ALI NIKAD ZNACI NEBIH SEBE POMISLIO NAZVATI HRVATOM! JA SAM PONOSNI BOSANAC! PRIJE BIH SE ZVAO I ESKIMOM NEGO HRVATOM.VI MANJINA JOS MALO PA CE I RAUBERA BITI VISE OD VAS, VI NAS OVDJE ZA NOS VUCETE SVIJU!! HALOO STA VI MISLITE KO STE VI DA VAS BAS PITAM?STA MISLITE VI DA VI PREDSTAVLJATE OVDJE?IZBORE STE IZGUBILI JELI IZGUBIO IH JE I SBB PA NEREMETI NAS SVIJU NAREDNE IZBORE STAVITE MANJE LOPOVA U STRANKU PA MOZDA NEKO I GLASA ZA VAS! ILI SE POKUPITE ZAJEDNO SA JOSIPOVICEM PA U ZAGREB JER IPAK MUSLIMANI OVDJE MOGU BITI ISPROVOCIRANI RATOM U LIBIJI PA DA VAM NAPRAVE BLEIBURG JOS JEDAN xD DA NIJE TUZNO BILO BI SMIJESNO!
jel se time ponosiš ????
de ba bosanski hrvati vi ste manjina psttt :D
@SARAJEVO AJD TRIBI MAUNE U ŠIROKOM I ZAPADNOJ HERCEGOVINI NISI RADO VIĐEN GOST. PROBAJ, UZMI ZASTAVU BIH PA SE PROŠEĆI ZAPADOM SVOJE DRŽAVE.
pa papak jedan dođite u Sarajevo niko te neće ružno pogledat a kamoli šta više,sve da na čelu napišeš svoje ime i prezime a ja s kolegom nedavno u Širokom ,zovnu me čovjek po imenu po grada se okrenu da vidi \"otkud \" taj nakav muslim. u nj. okolini.Pa daj ba malo razmislite kako se ponašate i šta pišete ovdje.Pa to je tipični fasizam nema druge riječi za to.O kakvoj to vi razvijenosti pričate?Treba se prvo u glavi razviti i prihvatiti da u svijetu ima drugih i drugačijih.Nemojte vi koji ste sigurno dole manjina brukati čestite i vrijedne ljude iz Širokog.
@marin @marko @gruđo i td. halo ba šta ste se to vi ufurali da ste kao vi faktor neki.S kim se vi to poredite? sa Sarajevom?.Pa to je isto ko kad bi poredili Stupčanicu s Arsenalom.Dođite malo sebi,kome mislite da ste bitni.A i to što ste se nešto razvili je 80% zahvaljujući našim parama jer mi za razliku od vas kupujemo proizvode na kojima piše Made in BiH a ne gledamo jel to Violeta iz Čitluka ,mlijeko iz Posušja i sl.Pa pitajte privrednike u vašem okruženju jel tako?Ja osobno kupujem proizvode iz cijele BiH i nemam problema s tim a vi? hajd sjetite se kad ste kupili neki proizvod koji proizvodi neka firma iz Bosne.Sumnjam da ste ikad.Zato jer ste ekstremni i imate to ograničeno ,primitivno razmišljanje.Al eto vam ako tako volite sami ste izabrali tu ideologiju.Za razliku od većine nas,nemate vi pojma šta je život u multietničkom gradu,nikad niste imali prilike živjeti taj život.Možda niste svjesni koliko ste hendikepirani zbog toga.Da nije tako nikad ne bi pisali ovakve komentare.
@marijan - Tipična fashisticka izjava,pročitajte samo njegov komentar (pazi priče \"zavijene žene,cigići...\" \"Široki je kršćanski grad\" i sl.),sram te bilo nečovjeku.Vi se kao razvijate.A jesi se ti mentalno razvio i produhovio u p.m.Eto te živi u tom svom nazi-mraku jadu jadni.Ti nisi kročio u grad sa više od 10.000 stanovnika a kamoli da si upoznao nekog druge vjere,nacije ili boje kože.Jadu jadni jesi li ti uopšte svjestan koliko si jadan.
bas je lipo citat ove islamofasisticke komentare. tako se antifasizam vidi u sarajevu i slavnoj BOSNI a sada nema ovih s portala da brisu komentare jer onda ovaj tekst uopce nebi ni ima komentara SMRT FASIZMU SLOBODA NEBOSNJACIMA
VI CETE NAMA PRICATI O MULTIETNICNOSTI I UGROZENOSTI, IMA VAS 10% u BIH I HOCETE SVE... KAD JE TO NEKO OSIM HRVATA ZAIGRAO U NE-NACIONALISTICKOM KLUBU SIROKI???? AKO NE VOLITE BIH NASU DOMOVINU OTVORENA KUPITE PRNJE SVIH 10-tak hiljada ako vas ima i toliko....
UBICE IZ ŠIROKOG brežuljka pokazale opet svoje lice... To je na-jFaŠistiČkije mjesto na svijetu trenutno... Sreca pa se mogu na prste prebrojat...
Sljedeće godine ćemo i ovu Lišticu iz lige izbaciti!