Samoubistvo u Sarajevu
0
Raznio se bombom na terenu za boćanje
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TO SMO GA MI UBILI GRANATOM ISTO KO STO UBISMO I ONE NA MARKALAMA...E, ALIJIA, ALIJA LAHKO JE NAROD KARINDJATI, ALI KAKO CES SA ALAHOM PROCI???
ode stari u helac.
kakvo bocanje u sabah,eto zavrsio je igru zauvjek
nisi normalan :-)
Dajte pokažite malo pijeteta prema jadnom čovjeku, Ako nemate ništa reći drugo, nemojte se ni zezati. Jako loše ste odgojeni. Imate li vi majke i očeve? Šta da vaš neko učini takvo što? A umrlom g-dinu želim da počiva u miru, kada već za života nije mogao da ima mir i spokoj.
Posto vidim ima razliclitih pitanja da vam dam odgovore iz prve ruke K.N. je inace imao tezih psihickih problema i bio je nestabilna osoba i cesto je prijetio da ce se ubiti,posebno mu se stanje pogorsalo nakon sto je nedavno saznao da ima tezih zdrastvenih problema i doktori su mu preporucili operaciju On je odbio da se operise iz razloga sto niko nije imao o njemu da se brine posto mu je zena umrla prije par godina,a sin mu je gluho bilo zavrsio na teskim drogama,i predozirao se... Tako da je covjek od tuge i samoce ja mislim uradio ovo
haha
Neki komentari su stvarno dno dna! Koliko samo glupe i plitke populacije cita ovaj forum! Ko zna sta je jadnog covjeka natjeralo na ovaj cin, a vi se zezate, kao da ste operisani od svih zivotnih nedaca. R.I.P.
Apsolutno se slazem sa tobom
nisam znao da je boćanje tako opasan šport
ma ja, jedan manje, dosadilo mu, ali nek se pise o glupostima... Prava smo mahalaska nacija, lijena gomila govana.
Ali ne brinite, iako razvaljujem, sport je glup k\'o foka - zato i nemate pojma ko sam.
Boćanje je sport u kojem je naš reprezentativac Markica Dodig nezaustavljiv na europskoj razini.
sta je to bocanje i teren za bocanje. Prvi put cujem ovu rijec.
Imamo teren za boćanje?