Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo nema nigdje šta se ovde radi
Ogromnu vecinu krade u K.Sarajevo cine kriminalci rs. to je poznata cinjenica ali policija rs voli da to rade kod nas nego da to isto rade kod njih tada bi oni dobivali minuse od tamosnji vlasti,nase politicare to nebrine jer oni imaju dovoljno i njihova vozila se ne kradu.....
MUP RS nije novinska agencija, ne morate doslovno prenositi njihova saopstenja za javnost. Ili bar budite korektni i prosirite dio teksta koji je pod navodnicima. Drotovski stil izrazavanja nije tudje perje kojim biste se trebali kititi... http://www.mup.vladars.net/vijesti/dokumenti/9150444780_2011-08-09_cir.pdf
ZAMOLITE GA DA SE PREDA I OPROSTIĆE MU SE 80% KAZNE. JADAN OVAJ POŠTEN NAROD SA OVAKVIM ZAKONIMA KOJI BRANE KRIMINALCE I POMAŽU IM U VRŠENJU UNIŠTAVANJA SVIJETA.
najvjerovatnije da je vlasnik ukro lopovu svog pasata
ustvari mozda kontam, mozda je lopov lopovu ukrao auto.
ja sam mislio da je do mene i da sam ja jedini koji ovo ne konta, ali ocigledno je tekst j,e,b,o lud zbunjenog.
Evo, nek bude da u ovom konkretnom slucaju nisam dorastao novinarskom izrazu. Jel iko od vas skontao porijeklo spornog automobila? Oteto u Istocnom Sarajevu ili ukradeno u Kantonu Sarajevo? Ili je i jedno i drugo?
Haj nek su nasli bar jedno auto za pohvalu,inace su bezuspjesni uvjek,ccc