Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav sud...covjek ga uhvatijo kako mu bratu pljacka kucu i on da ga zaustavi, a ovaj ga jos nozem...Ma mars tamo...nek se zna ime odma... Na stranici Kozarac.ba smo vec stavili i slike od lopova i noz, a i Husejina kako izgleda poslije napada... Haj ti sada reci da je napao tvog babu da bi tebi bilo svejedno i da bi toliko galamio treba se cekati na sud da se vidi jesuli krivi...
Imena su poznata cjeloj javnosti jos juce je objavljeno na internet stranicama kozaraca dasu to Almir Muherini, Sistek Ajnur, Crnkoc Amir neka zna cjela bosna ko krade tudze kuce oni su poznati policiji dobro i krali su po cjeloj bosni
U svijetu se u novinama nikad ne ispisuje ime ako osoba vec nije osudjena. Prema tome potrebno je pravilno koristiti samo inicijale.
@upm S obzirom da su punoljetni nema potrebe da se ne stavi puno ime i prezime. O tom je trebao razmisljati prije nego sto je skontao da ide pljackati kuce.
a sta bi ti, puno ime i prezime + jmbg
Jesu glupi sa ovim inicijalima imena.