Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policajce u civilu rasporediti na svakih 50 metara! A kad ih uhvate da im kosti polome odmah na licu mjesta
O sveti čovječe, posveti me u tajnovite dubine poruke tvoga posta, mene koji je ne razumije. Reci mi, o sveti, da li policija koja zahvata duboko u naš skromni budžet prima platu da čuva samo svetosti, a naša djeca da se snalaze sama? Reci mi, kaži o prepametni, pojasni meni neznalici, šta si nam poručio.
policija svira qurcu,ocito
nekada davno davno, svi dan u novinama je bio po slucaj pljacke kladionice...dok nije jednom cura koja je radila u kladinici ubila jednog, ranila drugog, i tad drugi ranio nju...poslije toga, slabo vise je bilo toga.... jedino sto se moze uraditi sada, je napraviti primjer od sljedeceg plackasa... naravno kao u gornjem slucaju na policiju se ne moze racunati, gradjani ce se sami morati organizovati..neko rece, da se napravi sacekusa, i dobro prebiju...evo javljam se dobrovoljno da budem mamac :)
Sarajevo i policija. HA HA HA. Nisu u stanju da natjeraju vozace da ne parkiraju na cesti , a kamoli da hvataju razbojnike. Njihov domet je najbliza kafana. Ko ce se zamjerit narodu.
Isil?
Kakva policija i tužilaštvo? Oni da obavljaju svoj posao razbojnici ne bi mirno hodali ulicama,nego uzeti pravdu u svoje ruke... Jedino rjesenje!
Treba zabranit prodaju schrafcigera bez dozvole!
slazem se sve kosti
ja bi ga štocom odozdole pa prema gore, razbio bi mu vilicu a onda bi ga suto nogama po podu dok se trza i moli da prestanem, onda bi ga jednom rukom samo podigo i bacio u miljacku, ma mrs, dok je mene ovdje gradjani nebojte' se tu sam ja i mnogi drugi internet ratnici i osvetnici za neduzne gradjane i zrtve kriminala i razbojnika
Razbojnici napadaju, a policiju baš briga. Policijo zar vas plaćamo da nam osigurate NEsigurnost?!
favele su divlja siromašna radnička naselja u brazilu koja su poznata prvenstveno po kriminalu koji je posljedica vrlo niskog obrazovanja kao i neimaštine,korumpiranosti policije i sudstva,veliki broj oličnih obračuna i krađa,političkih moćnika sa izuzetno velikim primanjima,i na kraju velike količine narkotika i oružja
Samo da napisem da je ovo sto vidimo i procitamo u medijima samo 20% napada na gradjane u ovom gradu. Ostaje da se zamislimo da li gradjani trebaju stvario preuzeti u svoje ruke i ostavljati kriminalce u kolicima ili ce ova drzava raditi ono za sto su neki placeni.
Ne nosajte zlatne kashike sa sobom!
...naletićete vi na mamac.....imaće posla ortopedi, grant....samo polako 😉
Treba hin sacekat kad izlaze iz sefa!
Treba postaviti kamere po svim prometnim mjestima.
jel u pitanju križasti odvijač?
Sto, mislis da nije bio pokusaj egzorcizma a ovi se prepali pa dali to sto su ovi navodno ukrali?
hercegovačka nit... s obzirom da se radi uglavnom o većinskoj muslimanskoj populaciji u tom dijelu bosne, prije bih rekao da se u te svrhe tamo koristi hodžin zapis ili nešto prikladno tom dijelu bosne.
4 godine sam išao u 3 gimnaziju na vilsu a i dan danas se vozam i šetam vilsonovim i nikad mi se ništa nije desilo
A vide da si neki jado!
Super shopping ....
JEST JEST I MENE NEKU NOĆ CUKE LUTALICE ZAGANJALE. JEST. POLICIJA INTERVENIŠI HAHAHAHHAHAH