Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka svako radi svoj posao lopovi neka kradu a policija neka fata. Da nije lopova i kriminala nebi policija imala sta raditi. Tako je to bogom dato😂😂😂
Jbg sad ce ispasti da je Trifkovic kriv za sve i jedno ne rijeseno ubistvo od 1999... 3 dana nakon rodzenja Jozu leotara ubio , to mu bio prvi posao.. )))
OVOM SMRADU IZ SUMSKE I BEZ UBISTVA TREBA DATI MIN 40 GOD . KOLIKO JE OJADIO LJUDI KOJI SU DIZALI KREDIT DA OTPLATE AUTO KOJE NEMAJU.
Nova zvjezdica zatvorskog granda :) lijepo pjevaš Srećko iako ti je dugo trebalo ..
Ako je nalogodavac blizak vrhu politike ili je sam u njenom vrhu nece se smjeti objaviti njegov identitet niti ce se saznati kao i mnogim drugim slucajeima.
POGLEDAJTE KAKO SU U BJELORUSIJI RIJESILI KRIMINAL . DRZAVA BILA.POPUT BOSNE PREPLAVLJENA KRIMINALCIMA.I DILERIMA. ZA 1 MJESEC SU RIJESILI KRIMINAL. SAD JE TO JEDNA OD NAJSIGURNIHIH DRZAVA U EVROPI
@AIAngel kakis a nemas pojma. Jesi li kad bio(bila) u bjelorusili. Mozes ostaviti otkljucano vozilo u vozilu sta god niko i ne pomislja sta ukrasti. Je li znas da je za krađu sad u bjelorusiji kazna do 40 god. Znas li da je policija kriminalce na namjestenim plijenovima ubijala. Nemas ni pojma gdje to a ja se raspravljam.
Svaka čast,ovako se radi posao!