Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebalo ve vase jebeno sarajevo jebalo ve i bliskoistocno i novi teheran i najnoviji pazar sve ve jebalo kad ste glupi
A za ove dilbere na aparatima! Kud nisam malo blize da iscupam snjuru iz zida!
Kakvo Sarajevo jadan ne bio! Nije to Sarajevo jos od 95-e, znaju to i oni koji su tamo zivjeli i oni koji su sljegli nedavno. Najnoviji Pazar ili Balkanski Islamabad. Neki ga pak zovu i Teheran i Bliskoistocno Sarajevo ali mi se ni taj naziv ne dopada iako u sebi ima ono \"Sarajevo\"!
Pravim sarajlijama je cast biti na hiljade kilometara daleko od Sarajeva. Eto vam Sarajeva jebalo vas ono u guzicu.
znate kad se sitar vrati na kosovo prica kako je dobro zaradio u sarajevo dok se mi medjsobno svadjamo........ to cuju i ostala gamad i dodju da isprobaju..... kriminalaca sve vise.... dezurni krivci sandze ....... pekare s heroinom u meny , kamate ucene , ubistva, prevare...... uvjek se dobro prodje nasa omladina voli preslani posovski hljeb i heroin dopreman preko keljmendija..... sponzoruse ga puse.... igla u veni drogirani degeni...... profit raste zrtve padaju ... padaju i zajebancije na nas racun........ i daje slijepi cekujemo kraj... ne kraj kriminala cekamo kraj borbe protiv kriminala ... kad cemo dic ruke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOP ZA NJIH TREBA CVRSTA RUKA ......................... DANAS OVOG SUTRA I OSTALE OCISTIMO GRAD DA IH NE PREOSTANE ............... UBIJ ZAKOLJI DA SIPTAR NE POSTOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuvaj nam boze sinove sinove sandzaka aman aman.......... snjima je bosna zivjela vjecno majka junacka ............... poslusajte tu pjesmu najjaca je ;)
sandzaklije su srbi islamske vjeroispovjesti
Pa sta mislite da je ovo nesto novo ma nije ba metak nema oci i politika .Kriminalci kolo vode i kokuzluk a nas narod nema vise snage da se izbori za slobodu .politicari korumpirani svaki subjekt koji ima lovu mora sada praviti armiju svoju ako je nema .Dijeca napustaju skole jer vide perspektive nema nego rokni nekog i postani BH Zvijezda .Bice ovoga na pretek i ne samo od navedenih grupa sada se bude i stari kriminalci jer i njim su dijeca u opasnosti pa sad moraju ponovo muda pokazati ..a i od dijece su napravili sebe pa imaju po 2 dileme ..Policija gleda korumpirana kako se rokaju i nista ne poduzimaju jer su sami u talovima a politicari cuvaju sebe da im pred vratima ili pod autom ne osvane mina .Tko moj grad i zemlja zive u strahu ,narod umire ubija se PSP je ostavio velike posljedice jedni umiru drugi profitiraju ..Zalosno sta nam od curica rade siluju i ucjenjivaju ,,vi neki ste to vidjeli i ucestvovali u tome ,,driga dominira i svima je gore i gore ..Akko se nista ne desi u skorije vrijeme nikada Anarhiju necete moci zaustaviti kod nas u BH MA NI U DRUGIM REPUBLIKAMA ...GARANT SRETNO GRADE MOJ I NEKA BUDE UNISTEN SVAKI NEPRIJATELJ TVOJ ..S.S.H.
Iskren da budem, meni su bolji i casniji ovi siptari i sandze od nasih domacih lojavaca! :-)
Evo i ja da priliku iskoristim : Jebem im majku siptarsku i sandjaklijsku.
MI SMO JEDNO I SANDZAK i BOSNA!!!
sve treba pohapsiti -tihica-silajdzica bakira pa tek onda siptare i sandzaklije.
fatmir mujaj kako cujem na tv-u vojnik albanske mafije-keljmendija ...e u sta se pretvori nase lijepo Sarajevo, u grad šiptarije i ostalih doseljenika.
Bratunac U selu Redžići locirana masovna grobnica Tuzlanski ekspertni tim Instituta za nestale osobe locirao je jučer još jednu masovnu grobnicu u selu Redžići kod Bratunca. Foto: APZa tri dana rada ekshumirana su 23 kompletna tijela bratunačkih Bošnjaka ubijenih maja 1992. godine. Murat Hurtić, šef ekspertnog tima izjavio je za FENU da je u prvoj grobnici iskopano 15, a jučer i danas osam posmrtnih ostataka upakiranih u plastične vreće kakve je koristila JNA. Na ovoj lokaciji narednih dana obavit će se pretraga terena jer ima saznanja da se ovdje nalazi još nekoliko masovnih grobnica a sve su primarnog karaktera. o ovome vi brinite a ne o sipcima jebo vam oni mater kretensku destruktivnu.
kojoj je bosna zapad