U Policijskoj stanici Višegrad
0
Ramadan Bahtiri ostaje u pritvoru 24 sata
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko o vehabiju psihicki bolesnik sin hilmije iz mostara lezao na psihijatriji ne znam da li je nekad usao u dzamiju mozda ponekad otisao na dzumu strasan vehabija a kod nas ko god belaj napravi vehabija bit ce da je i turkovic vehabija o tome da je lezao na psihijatriji znam pouzdano jer radim u bolnici sinoc smo se na smjeni smijali kada smo procitali da je vehabija ali me ne cudi od mojih bosnjaka kada kazu vehabija vise oni tu pricu guraju nego srbi
Svaki dan u Sarajevu ista priča i stvarno je vrijeme za referendum o novom imenu \"grada\" kad se već ništa drugo ne može promijeniti. Novi Novi P a z a r, Najnoviji P a z a r, Dostagrad, Bombograd, B e h m e n g r a d, K a n d a h a r, T e h e r a n, Kabul, Vučitrn...???
Ovaj veze nema sa nikakvim selefijama, niti s necim sto ima veze sa tim. Zbog toga bi neko trebao reagovati na ovaj vid sirenja islamofobije i one ˝udarne˝ naslove i vijesti da je ˝vehabija˝ divljao i bjezao od policije i slicno! U RS-u prvo nazivaju povratnike ˝vehabijama˝ koji veze nemaju sa tim, pa sad i svaku budalu koja ima makar najmanje veze sa islamom, sve u cilju sirenja islamofobije, razbijanja bosnjacke zajednice i slicno. A nama bosnjanima nema vecih neprijatelja sem nas samih, tako da nas to samo jos vise baca na dno. Ionako smo u ovom vremenu totalno podijeljeni, ko copor pasa samo cekamo ko ce bacit kakvu kost medju nas, i bas onakvi kakvi odgovaramo Dodikovcima i slicnim.
Jastuk na glavu, stisnuti jako i cekati dok mu nogice prestanu vrcati Ko si jbt, pa nisi mad max
Grand Theft Auto Vishegrad: deset bodova za svakog pregazenog pandura pet bodova za svakog cetalja jedan poen za zgnjecenog boby-a
@Zoom Zoom trebao je tebe zgaziti,zajedno sa nekim ti iz porodice.
Trebao si gas do daske! I bilo bi tri pandur-cetalja manje
Valjda je toliko dovoljno da mu bubreke izbiju, da se nauci pameti. Blizu je granice, izbaci djubre iz Bosne.