Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro jutro Sarajevo
sta blebecete, skunk je \"smrda\" trava, moze biti dobra, moze losa. za sverca nije pogodna jer smrdi. pas nije potreban namirisati ce je svako. Valjate gluposti.
Ja bih(4ever) djecu savjetovao da odmah uzmu heroin da ne gube vrijeme.
Skunk [skank]: genetsko modificirana trava u kojoj ima svega (mišomor i slično) a najmanje trave. Opevan je u pesmi Whatch what you put inna rizla.
Skank je vrsta kanabisa i jaca je, ima više THC-a (org.Tetrahydrocannabinol). A sto se tice pritvora od mjesec dana, zna se sta je to, klasicna istraga, a posjedovanje je KD.
sta je skank? samo mjesec dana pritvor..pih, sramota!