Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja države i zakona i kur.ca....pa posalji te ga na koridor 5C nek tuće kamen ako nema mjesta u zatvoru...ma p.u.še mi svi ovakvi lažni mangupi
ko bi rekao da ce posao sa carapama postati tako opasan...
Muamer se malo zanio...
Eto nam privatizacije, gdje radnici koji se bore za egzistenciju, moraju strahovat od takozvanih vlasnika ili onih koji imaju ambicije da to budu. Pod hitno revizija u "Kljuću", a osuđenici u zatvor!
Fuj...Sve se ovo desava oko 50 metara pored glavne Federalne policijske uprave.Da si parkirao auto dosli bi za 2 minuta da ga dignu pored Kljuca. Drzava vladavine prava.Dno dna,tukli zene starije,ruke im treba odsjeci.
Seljakluk i sandžakluk.
dedinog mi suneta i al' kapone bi nam pozavidio :)
cekaj ba "Zahitović je, iako osuđen, ostao na slobodi." zar je moguce
bosna je zemlja cuda u kojoj je sve moguce :)
ne funkcionise kod nas ova pravna drzava, jelde?
Uobičajen način demokratske rasprave u Bosni: nožem, oca li mu... Čemu uzbuna?