Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
curo ne mogu ti ništa, samo im stavi na repeat od Shaggy-ja WASN'T ME :D
E za ovako nesto moras biti stvarno glup pa to uraditi.Nisu joj pala napamet silna ispitivanja,morala je negdje napraviti oropust kao sto je i napravila.Za takve stvari ljudi sa psihicki pripremaju vise mjeseci pa opet postiji mogucnost da padnu.Onda je ona glupa ko k...c.
Pa i ne ukrala, vlasnici kladionica zarađuju milione, a radnice rade za 300 KM...
da je bila samo malo pametnija...
Pala na bingu, pa valjalo joj nadoknaditi minus
ostavila sa strane za Brazil..
Srbi....Bosnjaci...,to ti je ba isto. Tako su Bosnjaci pobili svoj narod na Markalama pa prijavili UN-u da su to uradili Srbi.
Turska kopilad ostaju truska kopilad.
@ zli ljiljan, jest sve dok ne dobiju zlatni ljiljan za Srboubistva,a kada to dobiju onda postanu Bosnjacki heroji .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iz X u keca da je ona :-)
oduvijek sam trvdio da sve same prostitutke rade po kladionicama,to je za nepovjerovat,krenite redom kroz gradove sirom BiH,il je bila konobarica,il je nekad nekog zajebala,il je alkoholicarka a o sexu da negovorim,takve su obavezno hebavali svi po gradu itd.To su cure s jako niskim moralom i stvorene su za pornica i holandskih crvenih fenjera.
A kladio bih se da nije ona :(
Ako je osnovana sumnja onda je tu stvar jasna.