Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba pod hitno zabraniti firme sa ovakvim i slicnim djelatnostima, vidite li cemu nam omladinu naucise, da ko muhe bez glave lutaju bez cilja i pameti
Nisam vjerovao da moze se desiti anarhija, ali ovo sve sto se desava nazalost vodi ka njoj. Postalo je normalno uci u kafic ubiti vlasnika. Postalo je normalno uci u banku prijetiti pistoljem i usput upucati zastitara, ali jos uvjek kod nas nije postalo normalno da se covjek moze da brani od ovih idiota. ovo je primjer djevojke koja je branila svoj zivot koji joj je bio ugrozen, ali nije branila pazar ili svog gazdu. Zao mi je bilo kakvog gubitka zivota, ali ne kaze se djaba \"sve do jednom\".
ti si najveci bolesnik i jad sto dise ovim dunjalukom daboga ti kcerka radila u kladionici pa je posjetili s pistoljima . . .
Gdje nece tebe jedan u \"samoodbrani\"... kuckin sine!
Ne vjerujem koja podrska ovoj bolesnoj kuchki. Pa halo, ubit jednog i pokusat ubit drugog, da su joj u kucu upali, i pucali na nju nebi to uradila. Svjedog prica kako je doticna bolesnica nakon sto je ranjena psovala liku kojeg je ubila. Cuj treba ga razapet? zasto? jer je pucao na nju u samoodbrani? Sigurno da su je mogli ubit da su hjteli, ali ih je bolesnica iznenadila, zato je i upucala prvog. Nek mi bog oprosti, nadam se da nece prezivjet.
nikad mi nece biti jasno kako njezne djevojke i umiljate cure rade po tako OPASNIM MJESTIMA da li one zaista nemaju predstavu u glavi ko su kockari i sta je kladionica? imaju li one roditelje da im to objasne i za sta im je skola sluzila?
A kako se zove pljačkaš?
svaka joj cast, nadam se da ce bit dobro
pse hvataju zato što su prijetnja a ovakve spodobe samo zato što hodaju na dvije noge i imaju moć govora slobodno hodaju gradom.
Draga Amela.......nek\' ti dragi Bog da snage da sve ovo izdržiš.....NE DAJ SE....SVI SMO UZ TEBE....... P.S. Ovog drugog ranjenog kretena treba živog razvući k\'o jufku...preko Jumbo plakata.....da bude primjer ostalim!
@ Pipo, siluješ li rođenu mater kad ti kaže NE?
Moja Amela sta uradi? :((( Pa djevojko nista nije vrijedno tvog zivota! A ovu zvijer sto je pobjegla bih mogao zubima k_lat\'!
zadnja jako povjerljiva informacija sa KC-a je da je Amela podlegla:(
@ Centralna Sh Jebli ti sve sandzaklije mamu! Svaka cast djevojci,treba joj spomenik dici za hrabrost!
mislim da je uradila najgoru i zadnju mogucnost sto je trebala uraditi... zao mi je djevojke puno,jer sad strepi da li ce ostati invalid i uopste da li ce prezivjeti... ljudski zivot se ne moze \"nagraditi\" niti platiti... @celo fino pises ;)