Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu uzrujavanje, pušten je jedan rastoder koji je BRUTALNO ubio ženu, i još mnogo rastodera koji slobodno šeću gradom ... ipak u pitanju je ljudski život - ne znači da opravdavam bilo kakvo skrnavljenje. I još nešto, sjećate se možda, počela je predizborna ;)
Pa, obzirom na broj komentara, ne bih rekao da ih se mnogo uzrujalo...
Sta god srbi urade vama je predizborna. Mozda da pocine novi genocid nad nama i tad biste rekli predizborna, pobili nas da dobiju glasove. Naivcine!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UHAPSITE BAKIRA I ON MU JE IME SKRNAVIO!
Nije imao šta da skrnavi Bakir, samo je nastavio babinim stopama.
rahmetli Alija se okrece u mezaru ako zna sta mu sin radi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
danas godisnjica onom jady koji naglasuju daje znao nekoliko jezika .aa nije znao engleski svojuje kuju scerku vodio na sastanke gdjeje iso damu pomaze i prevodi.DAMIJE OTICI ZAKOJI DAN KAD ODU OVI KONJI OD LOPOVA ,,DAMUSE POSEREM NAGROB TOLIKOJE ZASLUZIO OD NARODA,A NAJVISE ODMENE JEBEMLIMU KOSTI!!!!!!!!!!!!!
Ni mrtvi nemaju mira od ulicara i nehl***vica
Nije maloljetan zašto samo inicijali
Sad će se naći neko uvrijeđen ali ne štima mi sudska formulacija :Krivično djelo povreda mira pokojnika. Šta je onda prenošenje pokojnika s jedne lokacije na drugu
Toliko manijaka, drumskih razbojnika. džeparoša i političara u Sarajevu.
Mora da nije samo "pokojnom" Aliji Izetbegoviću "povrijeđen mir" pa zato nekakvu budalu treba krivično goniti.
Kad je Bakir lopov na slobodi ne vidim razlog da ovaj ne bude ;)
Naki vehabija.
ovo citamo pred svake izbore
Samo je isprljao ruke i ništa više.
pocinitelj je jako sarkasticno humoristican i cool.
Jedan od dokaza da je SDA upletena u ovo...
Pa to I Aljo ima pocasnu strazu ?
Ja jes mu jaka