Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbili se izmedju se`dabogda!!!!! Nebilo vas!
Gradu?
mmmmeehehhehhehe
Ko je proglasen genocidnim narodom?
ah,sigurno vehabije i u Banja Luci
Put mladih mulimana.
cuj put srpskih branilaca... zamisli u berlinu put hitlerove garde...
Sacu vam ja objasnT kako se to sve desilo Vako - N.D i S.K su bili gej par, momak i momak, zabavljali se godinama, e ondak je N.D. poceo varati S.K sa R.K (zgodan decko mora se priznati), a momak od R.K - N.Ć je shvatio sta se deslo, pa je sinoc u Banoj Luci izbila prava gej tuca.
Po Sarajevu niču džamije kao pečurke poslije kiše. Šta misliš da su pune da neko ide unjih, ma ide klinac moj. O crkvam,a nemaš pojma.
suti! ne pricaj o stvarima koje ne znas! ti svoj grad imas a nas grad je otet od brdjana! a za te u BL samo tako samo tako.... mi jedva cekamo da se pobijete pa da se mozemo opet u nas voljen grad vratiti! a za te suplje teheran i to a sta ste vi od lijepog grada napravili? pa ni u rusiji i grckoj nema toliko crkvi kao u nekad lijepoj banjaluci.... vi idioti ste napravili na travnjaku crkvu u koju NIKO ne ide.... i vi nesto pricate o SA kad ste isti! crkva do crkve u koju NIKO ne ide!
ma seljacine teske ovi banjalucani.Muzicara su spotakli kamenom u glavu.Treba im dati da se otcjepe, ko im ebe mater...
Pa kako majku mu da se tako nesto desi u srednjoevropskoj prestolnici kulture?
U malom Teheranu napadaju ljude noževima po ulazima zgrada,noževima paraju ljude u trolejbusima i tramvajima , polivaju žene benzinom pa ih onda žive zapale. Možda je sve to bilo na Marsu, ipak ja mislim da je to bilo u malom Teheranu odnosno u Sarajevu.
u Teheranu snijeg pao, samo neznam gdje je eksplodirala auto bomba koja je ubila Milana Vukelića, mislim da nije u Teheranu.
ti sarajlija šuti,dole u malom teheranu samo što nisu počeli hodati bombaši samoubice