Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko rano rani...čovjeka?
Upravo to kako u El Salvadoru, u Kingstonu, u Riu itd nikad ne promaše nego još dok je.mrtav utvrde...šupčine same
To su sarajevska balava govna MOMO.Nije to mangupa očima vidjelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ha dzip bez tablica.....to moze samo u BiH i nigdje vise.......pa dokle vise to kurcenje po ulicama nasih gradova i bezumno divljanje uspaljenih kriminalaca. Pa dajte nam zakonski oruzje da se mi obracunamo sa njima ako ne moze drzava. Dajte zakonski oruzje gradjanima ko u USA pa da ocistimo ulice od sljama i smeca da nam djeca mogu sigurno hodati. BMW X5 bez tablica sigurno ne vozi niti nekakav inzinjer niti doktor nauka....zna se ko vozi takva auta i taj isti auto je morao proci brat bratu pored 2-3 policijske patrole u toku dana. Pa kad ce vise biti DOSTA!!!!!!??
Bravo lafe. Potpisujem i pridruzujem se. Stavio sam event alarm da me dozove kad se to desi.
sinoc sam vidio mnogo policije, ali zaustavljaju pogresne, ja izlazim sa parkinga on me pregleda, sigurno su nakucali 100 takvih kontorla i onda pravac u stanicu na spavanje. Nikad da cujem da su uradili raciju po "ppznatim" kafanama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I policija je tu samo da zapišu i doture do mafiskog tužioca, a sudija je tu da kaže kao niko nije kriv dok mu se nedokaže krivnja pa čak i kada vlada neoborivim dokazima. Jedostavno rečeno zakon jačeg bogatijeg koji mogu da kupe i tužioce i sudije.
oprostite na greski...povretak otpisanih
povrarak otpisanih.....
dosjetljivi ovi revolverasi.-gadzaju samo u noge,sve ispod pojasa se ne smatra pokusaj ubistva..- mup:gradzani su bezbjedni! dedo strado ni kriv ni duzan.--dokleeee!!!!
Oružje je naravno uredno prijavljeno kod MUP-a...
Na istoku stare priče, na zapadu ništa novo.
ranjen slucajni prolaznik...da nije Zlaja Lagumdzija?
Da Allah podari Firdevs bez polaganja racuna ovom bratu dedi. Amin!
Jel dedo od ranije poznat policiji?
cuj povrijedjen "starac"...o, kako ste nepismeni...
Dedi nije bilo ništa u dva rata, josh u džamiju išap, i još ko da gledam ovaj što je puc'o vak' 94-95 godiste
pa jeb.em vam više mater u pičku...
sa se ovo sa sarajevom vise desava?? sigurniji smo cini mi se u ratu bili...znalo se kojim ulicama snajper dezura, koje ne.. sada je sve 50/50 sanse da zgibis ni kriv, ni duzan
Ništa se ne dešava. sa Sarajevom, dešava se sa debilima, kao i svugdje u svijetu.
Fuj drzave i qrca. Nastradas ni kriv ni duzan i to na putu ka obavljanju molitve. Da Bog da im se svima vratilo sve, ovim lopovima na valsti da za hljeba nemaju, ovim klosarima njihovim najmilijim i najblizim. Ovdje treba atomsku baciti i naseliti neke druge ljude. Ali prije toga, ovo malo normalnog svijeta poslati u Njemacku, Svedsku, Norvesku, Dansku itd. a ove debile raznijeti.
sve ovo murija moze pohapsit i osudit na 10 godina karanja u KPZ. al ence sto ce na drzavnoj sisi da ima doručak,ručak,večeru.i toplo sa kablovskom tv.