Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li dosta više? U mjesec dana dvije pucnjave u samom centru grada. Pitanje je kada će neko nedužan glavu izgubiti... Koliko vam vrijedi ljudski život? Vrijedi li bar patroliranja većeg broja policajaca na ulicama grada, umjesto što sjede po toplim kafićima i kladionicama?
Jah, ti bi opljačkaš kladionicu, jel tako?
treba uvest zakon samo sa posjedovanje pistolja 5 godina zatvora, a za upotrebu bez ikakvih posljedica jos 5,a za teza djela poslat ih u afganistan nek rokaju
da za svko ubistvo ili tako nešto slično se smijeni svaki komesar u kantonu u kojem se dogode takvi slučajevi vidjeli bi da takvih slučajeva ne bi više bilo, a posebno ovaj u ZDK je sazrio za smjene već odavno.
Bice da je stanje stabilno.....a to sto po statistikama spadamo u 10 najjadnijih zemalja svijeta nije bitno....ama nije ni do policije, oni svoje cak i odrade....ali kada dodje do suda i tuzilastva, e onda nastane "grupni pravni sex"
Pucalo mu u kuci
Klopče ghetoooo
BULEVAR KULINA BANA. Baš lijepo zvuči za promjenu. Valjda je ovaj drugi na "odlasku".
Za razliku od drugih medija, novinar Klixa potpiše fotografiju arhive kao večerašnju, a događaj se zbio kilometrima dalje, u drugom dijelu grada. Da sam vlasnik objekata sa slike sad bih vas tužio
Zenica jos jedini bastion SDA , gdje se jos uvijek preko smrdljivih selam alejk poslovi zavrsavaju i zaposljavaju levati na ozbiljna mjesta
@Kattana Dje ti zivis tako ti boga? U Zenici je Fudo i njegova stranka, sam je pobijedio covjek protiv svih stranki, niko vise osim seljacica iz predgradja ih ne moli, odakle ti ta provala molim te?
@Kattana nevrjedjaj Selam retardu
Nama treba jedan reset button.
Ma neka su usvojili zakon o prebivalistu, a sto svako malo neko promijeni prebivaliste i preseli na ahiret nasilno to niko neka ne dira, ne poostravajte zakone i niposto ne povecavajte zatvorske kazne, a pojacajte skracenja, pomilovanja i svaka cast na zakonu o kupovini slobode. Sve genijalni zakoni, a nijedan se ne provodi
Pa barem stavite tacnu sliku, nije pucnjava kod muzeja kao sto je prikazano na slici, vjerovatno starijoj, vec u blizini stadiona, sto nije nimalo blizu!
Svako malo neki belaj, što kaze jedan beogradski kriminalac "Mala bara, puno krokodila"
Sami bog zna, kud ovaj naš brod plovi.
@poglavica prema dnu nazalost
Pa sve je otislo u tri pm.
Bulevara ranilo