Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tuci je ucestvovao Cecin sin onaj kabadahija Raznjatovic, zavrsit ce kao njegov tata zlikovac.
@KrokodiIskesuze Cerkica ti rodila unuka a ja mu tata, kada ces doci da vidis malog poturcenog srbina.
@KrokodiIskesuze Jasenovac je bila radna akcija u kojoj su akcijasi imali pravo posjete kod löjekara i zubara, manji broj akcijasa je stradao sto nesretnim slucajem sto samovoljnim slucaje, cirka pedesetak ticuca je dalo zivote na radnoj akciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Normalno da nemaju podataka o počiniocima kad je kolovođa jedne grupe huligana bio ni manje ni više nego Veljko, Arkanov isprdak i Cecin sin ... ? ? ?
Mile ode dva dana do Beograda i Mostara i odmah naprave sranje u njegovom selu i ko to uradi - Veljko Arkana Ražnatović! Opet ćeš ti Milokrade, sa Arkanovcima imati posla, baš kao i sa cigarama u ratu!
S kim se to mile pobio sad... 😂 😂
Mali Arkan se k*rci po BL i Laktasima, misli da je kao u BG pa da se svi boje... Naidje u Laktasima na baju kojem puca struna i za Cecom i za Arkanom i dobije po P***
@Mujo Traktorista hahah nije valjda on, što taj mali voli Bosnu, visi po BL, bas se pitam kruži li oko Sarajeva kad 😎
Gde je bio bre glavni BAJA da to resi😂.Ne moze on vise sjediti na dvije stolice iki ce biti glavni BAJA i dalje ili ce biti Vuciev DUPELIZAC
Obracun kod OK Korala...
Pravi Šiptari….
Bravo genocidasi samo se rokajte.
Arkanov mali učestvovao u neredu. Treba to odmah uhapsiti i javno obznaniti ko je i sta je da ga ljudi na ulici po tome znaju..
Sve je to u pet deka.
pobili se zbog sinanove pjesme....kad se vrate skitnice....
Ti si Dodik ljakse iz laktaša
Zini kurvo qurac ces da glabas sad..
Kuku lele... Mali arkanov prespavao ispit i popizdi kada je vidio da nije položio, Mile mu obecao ocjenu al ga mostar zbunio pa zaboravio. Odlucio se osvetiti se osvetiti njegovom rodnom selu
nezvanicno mali balavac Veljko Raznatovic je bio tu..malo je*eniji mafijas....