Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto diraju covjeku sljivu? Djas' na sljivu ba?
Nema labavo.. Jedno je sigurno, više nikada nikome neće dirati šljivu, inače leti glava.. P.S. Naš mentalitet je nenadjebiv..
Rodile šljive, po 25 fela, na njoj bilo 100 kg, dakle 25 KM...vrijedi! :)
O zar moram da vam ponovim okanite se sljive jer sve cu da vas upucaaaaaammm
a tko su to gubice iz elektre da čovjeku oštećuju privatno vlasništvo? žao mi je što su staroga priveli, ali i ovi iz nekih javnih i komunalnih službi ponašaju se pustopašno. veliki like za starog uz poruku: ne boj se, bit će dovoljno za rakiju!
đedo planiro rakiju brlju praviti a ljudi mu sjebaše šljivu pa kad ih ne pobi
Ma ne lomite mu bagrenje
Kud baš ove godine kad je rodilo, sad ćeš zaglavit 3 godine ćuze, da nije rodila šljiva dobio bi uslovno a ovako dabogda...
jel ovo onaj sto svako malo po sarajevu derneci :))))
Privatno je privatno, sto nisu pazili. Nije ih pobio, samo ih zaplasio. Off topic: da je srece i zakon bi bio drugaciji. Svako bi trebao imati pravo da brani svoje imanje a ne da pucas na lopova (ne u ovom slucaju) pa da zaglavis prdekane
Ma kreten,......al' baš kreten !
pametnjaković...ccc
Sta bi tek radio da su mu s*** i jabuku..