Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Isa-beg fondacija apelira na savjest svih građana Sarajeva, a posebno vjernika da pomognu da se ovaj zulum odmah zaustavi.\" Boze sacuvaj, pa valjda je policija tu da sprovodi zakone...jel to sad treba gradjani da uzimaju zakon u svoje ruke, a po uputama Fondacije. Svasta....
OPET KRADE I PLJACKA IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Ah pecina ko pecina
a idiota lika ccc, treba to u miljacku bacit
he he he he he he eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baliyska posla!
To je ajvaz dedo provalio