Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...valjda kod Kotor Varoši...
Sveti Rock\'N\'Roll
Pa pobogu, nije Sveti rok trajanja, vec Rok, vlastita imenica, ispravite ovo, dakle kapela Sveti Rok.
a, mozeli mi neko reci zasto je taj svetac Roko sveti, za sta se njemu mole, cega je on zastitinik ilis ta vec :D cisto informativno :D
Selajčine nepismene. Napišite ime i prezime i stanite iza svojih članaka.
ja znam samo za svetca zvanog Sv. Roko
kada sada navale oni maleni misevi sa onoga portala sto ima naziv gmizavaca sa kamena...moa da su nasli hodzin- dudlis sto je hvo okro 93-e..
Ime Rok se inače piše velikim slovom, ali me vaša nepismenost odavno ne čudi. Reketašima iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje najvažnije je da uspješno širite njihovu propagandu, a to što ste nepismeni za njih nema veze.