Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valjda ce i kriminalci doci na red dok se FUP SIPA ministri tuzioci istuze medjusobno
Sud i Tuzilastvo BiH su generator sve nesrece u BiH! To da radi kako treba....sasvim druga drzava bi bili, ne ide narod zbog para....poskupljenja su pokazala da je narod imao pare cijelo vrijeme i zivio extra ode zbog nepravde...zasto Smit da provede OHR referendum za smjenu cijelog pravosudnog sistema i nek nam dovedu profesionalce kao u fubalu ...ko je najbolji za neku poziciju
Mektić je šef mafijaša a ne ovaj Bojan. Prvo ga maltene i ne poznaje, a sad od čovjeka iz kućnog pritvora kupuje stan. Nema smisla zar ne?
Tužilaštvo treba i saucesnika Mektica strpat iza resetaka!!
HAHHAHA CIRKUS MEKTIC MU SEF A DA NIJE U ZATVORU VEĆ,OVO I JESU BILI STANOVI OD MEKTICA SAMO VODENI NA CVJETICA!! CEGA SE DOSJETIO NARKO POTRCKO MEKTIC!!
Ovaj mektic je bar nesto i radio.
Samo transparentno,kad zna bog nek zna i narod a ti narode suti i trpi
Zar Dragan zna Cvjetica??? Pa prije par mjeseci je rekao da ga ne poznaje, i da su mnogi prosli kroz njegov kabinet..... I zar se ovo ne zove pomoc uciniocu poslije izvrsenih krivicnih djela????
E moj Meksiku, koliko smo se u tebe nadali da ćeš pohapsiti bandu a ti ništa kao ni tvoji prethodnici.
Sta se lik dosjetio 🤔
Hahahahahaah banana država sud i tužilaštvo BiH najveća rak rana ovog društva
Cega se lik dosjetio
zasmijavao suncokrete i švercao migrante i koku.
Ima se - mòre se.
Ovaj Mektić je baš karikatura a vidi ti čuda karikatura i to masfijaška.
Sveposteni i preposteni Meki
Kako ga nije posavjetov'o da ukrade k'o i on sto je radio,nego ti placaj,,e moj Mekta koga si ti sve zaposljavo
Kakve ublehe pisaju po narodu mene stid