Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mozda nije njegovo tijelo, mozda je samo jos jedna njegova zrtva??
Nažalost, vjerovatno nikada se neće saznati pozadina i motiv svih nemilih dešavanja..
Ma nije ni bitno. To je vjerovatno bila neka svadja medju njima.
Pozadina i motiv se od prvog dana zna! Nije više ni bitan.. 2 čovjeka koja su imala obitelj i djecu su mrtva - to je dovoljno! Stop više! Ružno je reći, ali drago mi je što je ovako završilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi što leže u zatvorima doživotno treba dati ili da kopa i novac šalje porodici ili nekome kome on želi ili da se ubije sam!!! Ovako je samo trošak državi i ovoj bijedi u zemlji koja ga mora izdržavati a nikakve koristi od njega!!! ovi što leže više od 3 mjeseca, obavezno kramp i lopata i kopaj tunele, pravi pruge, a ne da leži i preko vikenda ide kući ko na odmoru!!! IDIOTIZAM OD ZAKONA!!!
Bravo majstore!
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati na već pomenute načine.
Koliko si zaradio do sada na tom biznisu ?
Moraš pregledati 24 milijarde reklama da zaradiš 300 maraka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAH CSI Kiseljak
Ovakve je Tito ubijao....lagano
Upucali ga drotovi, pa sad prave scenario o najvjerovatnije samoubistvu.
Ma eto svi vi kao znate sta je i zbog cega je.Uhvati se bagro nekog posla a na laprdaj bezveze.procitaj nesto poucno, al pola vas nije u zivotu nista procitalo osim crne kronike.
To je se znalo sta je mislio ubiti dva covjeka i ostati a kakva je drzava nema zakona dobio bi 5 godina i svatko sebi ovako noc ga progutala zub za zub
Možda je Marku šljiva od komšije zapela u grlu...
I bolje nek se rokno... Zatvori su prepuni... Da se hoce svi ovakvi slucajevi sami porokat da ne zive na nas racun...
Prenjelo malo Marka...
Nadam se da konj nije opet nekog rokno