Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispale iz pernice.
Prosjecan dan za Buca Potok
Only in Buća Potok
Sandzacki klikeri
Normal day in Ohio
Al 90% komentara fol duhoviti, smješno jo jara donjeo bombu. Raspust je sreća, zamisli naiđe na bombu dijete iz 2 osnovne, uzme i aktivira....jel onda smješno degenerici
Pa kakav je ovo dan danas? Bombe u skoli, pokušaj ubistva u gorazdu, utopio se policajac u zivinicama, potvrdjeno da je Puzic ubijen, pisali po dzamiji pa jel normalno ovo?
Uzmi tatina muda pa se igraj. Bomba nije igračka! Stoko nevaspitana.
Djeca su na odmoru.
To je spominjao Mile Kitić u pjesmi Bomba. 'Bomba, bomba, bomba, bomba, bomba, bomba...kada eksplodira od mojih dodira...bomba bomba, hoće sa mnom sve da proba, puna dima biće njena soba, bomba bomba biće tajac, kad je sredi ovaj specijalac...'. Šalu na stranu. Mislim da svako treba pomesti ispred svog praga. Dakle kontrolisati svoj posjed, postaviti kamere, pobrinuti se šta se unosi, kontrolisati strožije, a ne zabadat nos đe mu nije mjesto.
buča potok, boljakov, pofalici, prije rata bili došle mahom iz istočne Bosne sad poslije rata još više ih došlo. većinom je to poluobrazovani svijet sa sela i taj mentalni sklop ostaje i kad bi pola stoljeća proveli u urbanoj sredini nažalost.
Sve kako si napisao al nema veze sa temom
Toni Montana prica je lagana
dobro su samo dvije nasli
Buca potok. Sve jasno ko dan. Efendicevi kasaba glasaci
Counter Strike i ostali strajkovi