Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc i ovo malo privrede sto imamo... vi hocete da unistite
ha ja ...uhapsene neke sitne ribe, a orici i naseri i kojekavi mutapcici haraju tuzlanskim kantonom vec godinama i niko nista
Ovo Edan i Sami,znaju uzgojiti nema šta
drzi se kume!!!!!!!
nikad nisamm bio tako bizu para da sam znao dase to krije blizu moje kuce..al stete jest lijepo odhranjena biljka nasa policija dolazila mislila stavolj
lepota, prosto lepota od botanickog vrta. Steta zaista.
aferim legendo! nema se sta dodati, sve si napisao!!! LEGALIZE IT!!!!
kada izadjem za 2 mjeseca opet ce me zasaditi,
ohhh kako su samo narasle i procvjetale ove plemenite biljke,tuga me uhvati kad pomislim u cijim rukama ce da zavrse LEGALIZE!!!!
J.e be.m him mamu SDPovsku sve kofa u predizbornoj seru a vamo nista ne rade ... samo zatvaraju plantaze marihuane hapse lopove i optuzuju upravu zeljeznice za kradju .. . kako vas nije sram i stid nista drugaciji niste od prethodnika (osim gore navedenog) ... Sto ja nemam vilu nisam dzabe za vas glaso ocu vilu i dobro auto dok to ne dobijem koda nista i ne radite ..
marihuana NIJE droga :/
ne lomite mi bagrenje...
Stat ce oni sa hapsenjima i zaplijenama samo jos malo da oni sebi obnove zalihe,sta ce saobracajac radit cjelu noc???Jedan pusit vutru,drugi vuc speed!
-Prosetajte kroz Hercegovinu i tamo cete naci toga , -ko Ambrozije ima hercegovac je naucio da pusi ima skije i usput i -marihuane.
Kerovi...radite kako vam se kaze...sluge...a sto ku***cevi sefovi murije i sj***ani politicari voze pod dejstvom alkohola to je normalno.
Šta je ovo? Uhapsili kraj Banja Luke, uhapsili kod Živinica... ima vutra da pravo poskupi :)
Dok sam i pusio bio sam normalan...