Potvrđeno u Tužilaštvu BiH
0
Pronađena tijela Tolića i Ajdarija
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki klinac kad vidi mafijasa u Mercedesu s poluodjevenim curama kraj sebe kaze \"i ja to zelim\" A kad ovako neki zavrsi onda djeca ne obracaju paznju, zalosno je kako u danasnjem svijetu pola djece zele biti mafijasi, a zapravo pojma nemaju sta je mafija...
Uzas...sta se ovo desava... Turkovicu bih pozelila nikad da ne izadje....ili ako izadje nek zavrsi kao i ovi jadnici... Samo mu jos zenu rospiju s njim poslat...
papak s.r.p.s.k.i kod vas cvjeta med i mljeko. ovo ste nam vi donijeli
osoba koja je na youtube ostavljala komentare je sestra momka koji je sada rahmetli a preselio je jer ga Turk ubio i tu je i ona prisustvovala 100% tacno kakva je ovo osoba bez morala i bez ijedne ljudske osobine STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ona Šejla kaže: moje dijete je na sigurnom a njen Turko je djecu nerođenu iz utroba tuđih vadio i kasapio oko za oko zub za zub pošteno???
www.depo.ba Sejla Jugo Turkovic Moj muz je nevin.flv
podhitno uvesti smrtnu kaznu za ovakva djela, pogotovo za navodno iživljavanje na trudnoj ženi iz Bolivije.... Ja sam mislio da se takve monstruoznosti dešavaju tamo negdje daleko.... Nek Turke i njegova ekipa budu primjer drugim koji pomisle nešto slično da naprave.
ma zix je mala maca, ko stoji iza ovoga ...to je don. zix je jedan obicni odvratni potrcko a dobar prijatelj sa olegom cavkom :)
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u! Svaki dan moram pisati isto! Kad se 500 godina živi od pljačke i sadake, teško je išta promijeniti. Stoka ostaje stoka!
A LJUDI VIDITEL VI KAKO IMAMO DOBRO OBUCENU POLICIJU IZGLEDAJU KO PRAVI POLICAJCI
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u! Svaki dan moram pisati isto! Kad se 500 godina živi od pljačke i sadake, teško je išta promijeniti. Stoka ostaje stoka!
Ma Zix je definitivno najopasnija osoba u BiH, a boga mi i dosta sire...realno...
kriminalci-politicari-policajci-novinari-sud=mafija. sve je to zacarani krug u koji i nije tesko \'upasti\', ali se tesko izlazi. postena naivcina koja krene u cistku ovog kruga (a ovoj zemlji je itekako potrebna!) mora imati ne samo pamet vec i petlju da se s njima nosi
Tuzilastvo, Oleg, svaka vam cast na sjajnom obavljanju posla.
kako ba TIJELA PRIPADAJU tim-i-tim????? alah sallamet kakvi ste vi nepismeni na ovom portalu ovo je uzas i strava
Ne vrijedi, treba bjezat iz ove zemlje, eto im njihovi autoputevi, brane i elektrane, dobro pjesma kaze... Moj komsija sa 55 dobio penziju u Svedskoj, pa cu i ja prati klozete, al ce mi dijete rasti u miru...
Sta bi nasa Lejla rekla --> http://www.youtube.com/watch?v=zVcsvoKpTJM&feature=related hahahahahhahaha. ma nevin covjek.