Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa lampe im mozda i vrate da gaje cvijece u bajbuku.
Ako se desava u BL RS sve je moguce komentarisati,ako je MAOCA u pitanju onda je nemoguce. Inzko zadovoljan akcijom u G.MAOCI bez komentara;moe vidjenje njegovog zadovoljstva izgleda ovako; INZKO ZADOVOLJAN AKCIJOM U G.MAOCI JER SU UHAPSENA SAMO SEDMORICA VEHABIJA,A OSTALI SU SE SRCOM RAZBJEZALI,JER SMO IH NA VRIJEME OBAVIJESTILI, NADAM SE DA OVAKVIH PROPUSTA U BUDUCE NECE BITI.... MNOGO VAS VOLI VAS I SAMO VAS VALENTIN.
ma dajte to rade samo da zamazu oci vama jadnicima koji mislite da oni nesto rade pa nek hvataju krupne ribe gdje se okrecu milioni,kad cemo tu akciju glegati....
Pitam se kakva su pravila u BiH novinarstvu kad se radi o privatnosti osumnjicenih, optuzenih, itd... U jednom clanku objavite puno ime i prezime osumnjicenih dok u drugom samo inicijale.
Pronašli su i privremeno oduzeli,(privremeno oduzeli)
za policiju i ovu akciju...Mislim da su ovi dileri i proizvodaci droga najveca opasnost poslije nacionalizma koje je zahvatilo ovo drustvo