Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno jadno i cemerno. Da li ovo ima uopste tezinu za vijesti? Policija bez ikakvog autoriteta ganja djecu sa dzojama a teski kriminal kipti po drzavi.
Hapse djecu, i sitne dilere. A da probaju ove malo jace, npr vlasnik Kana i Caplina na Malti, vlasnike Dubaija u Hrasnom. Ajmo drotovi poradite malo da se imate cime hvalit.
E jesi nabrojao jake i krupne dilere, čestitam!
Prostitutke drotovske pustite nas da na miru pušimo travulju!
pravite oddjece luđake
Pa ovo je cirkus. Zaplijenili drogu vrijednosti 100 maraka. Trava je medicina a ne droga. Allohol je droga .
Vjerovatno joj klima tamo odgovara😂
Cannabis hahahah!
Kad se kile nadju krije se identitet dok ne ustanove cije je a ovima nasli par grama odmah incijali, datum rodjenja jos fali maticni broj da stavite
Nelegalizovano, nema nikakav porez šta je ovo?
Da je barem kod mene u đepu ovo..
Džep glupi nemam džepa prazan..