Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast organima
@I_am_Skaka svaka cast... vjerujem da je ovo odradjeno u saradnji OSA - BH Telecom - policija... bravo za saradnju, svaka cast!
@Adolf H. kad je tebi kao hitleru zao bebe mogu mislit kako je onda bilo majci,uh grdna rano !
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka cast i sve pohvale za Policiju nasu! Kad je nesto dobro treba pohvaliti ❤️👍🏽
Sto ti je reci organ!
I kad mi debili kazu ne radi pomicijasvoj posao!
Vijest napisana kao trač. Nikakvih konkretnih informacija. Koji je motiv? Da li je to neka psihicki poremecena osoba, ili su neke privatne razmjerice. Ili je neka organizovana kriminalna skupina koja krade djecu, pa da i ostali građani budu oprezni. To su bitne informacije.
Hvala policiji i gradjanima... nista taj tvoj nije uradio, sta se njemu zahvaljujes...
Svasta ste vi nama.napisali i to manje vise sto se znalo preko drustvenih mreza ali ni rijeci ko su zaista otmicari i odakle su.
Kakva farsa.
Ma treba ta govna pobiti. Jesmo li mi normalno sta dopustamo aaaaaaaaaaa
zeni nece nista kad je psihicki bolesnik
Svaka cast na brzoj intervenciji ! Nego citajuci clanak vise ne znam je li u pitanju dječak ili djevojčica. Klixe kontradiktorni ste...
Hvala Bogu. Ne postoji adekvatna kazna za ovu kuju što je ukrala bebu. Zamislite ljudi te patnje roditelja i tetke. Ako su ostali normalni i živi uopšte. Život posvetiti tome da se osveti ovoj bezdušnoj kuji na najgori mogući način. Najveće zlo na planeti zemlji čine upravo ljudi.
Dokaz da kad hoće mogu puno toga i veoma brzo uraditi i svaka im čast na ovome. Nažalost uglavnom smo svjedoci da neće i da su veoma sposobni u sakrivaju pocinilaca.
Fahro je srbin nek vas jebe samo vi glasajte za njeg kad ste ovce , on je svu pokradenu imovinu prebacio na onu zenu kurvetinu placa ovdje ove ušlje po 20km da ga hvale , narode ne budite glupi Faraon je najveci neprijatelj bosne i bosnjaka treba ka koknuti u ono ružnu glavuču , narode nemojte biti glupi ne glasajte za neprijatelja bosne i bosnjaka on kaze muslimani poceli rat, nikad u potocare nije otisao gori je od dodika zao mi koliko ste glup narod
Ebote pa u kom smjeru ide ova zemlja
Ova beba je jedna sretna beba. Sad ce imati razlog za dva rodjendana, jedan kad je rodjena a drugi kada je pronadjena.
"Đe mi živimo"