Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najinteresantnije je da ovi sa-x procitaju avaz, koji objavi sve detalje, a onda dan kasnije procitaju Oslobodjenje koje nema ni slova pameetnog o slucaju, pa to iskombinuju i pametuju treci dan...zar je toliko tesko napisati izvor umjesto nezvanicno..naravno, kad ser..te po avazu onda se moze napisat..
Ipak se sve dobro svrsilo, pronasli su ga na koncu konceva. Miljacka jeste mozda plitka ali je u ovom slucaju ipak bila duboka. Nije lako familiji koja je izgubila jedna usta manje.
nevjerovatno je da je tijelo odneseno ovoliko daleko, kroz krivudavu i plitku miljacku pa onda bosnom sve do vranduka.
treba pomoc utopljeniku,a ne gledati ga seljacine
zar je moguce da se ugusi u miljacki?
ma moglo je biti i gore
trebali su zvati hitnu pomoc mjesec dana ranije
mogli su barem probati pomoci umjesto sto su gledali kako se utapa mazlumi jedni
zamislite užas u kojem su očevici bespomoćno gledali kako se čovjek pokušava spasiti. gledate čovjeka na pragu smrti a ne možete mu pomoći
Grozno, koliko je bila jaka bujica ako ga je toliko odnjela :(
ZALOSNO
treba se vezati...
dobro ga nisu nasli u crnom moru kako su efikasni