Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Brum.Pokoj mu dusi,bio je smjesan i zanimljiv ...
Sto ti je zalosno sto predaje hrvatski jezik, je li majmune balij.ki? Smeta, boli turskoj dusi.... Pi.ka vam mater.na balij.ka!
R.I.P. Profesore Brum.
Neznam kako je u francuskoj, al siguran sam da jedino kod nas jedan profesor ili ucitelj, u sred skolske sedmice mahne ko zmaj u kafani, pa zaspe na putu kuci i smrzne se.
zivim u francuskoj gdje sam zavrsio osnovnu i srednju skolu. u kojoj su mi predavali \"profesori\". meni je licno najzalosnije sto on predaje \"hrvatski\" jezik. kao mali sam zivio u dalmaciji 2 godine, bio tamo u skoli, itd. veca je razlika izmedju dalmatinskog i zagrebackog narjecja, nego izmedju, recimo, sarajeva i slavonije.
ja neznam da li je bosna jedina zemlja u evropi gdje se ucitelj srednje skole naziva profesorom ali znam da se to u SAD-u tako neradi. profesor samo moze biti nastavnik na koledzu ili univerzitetu. osnovne i srednje skole koriste naziv jednostavno Ucitelj.