Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
piutanje je vremena kad će naš čovjek bit zboden, pogotovo nevin, smijali ste se bihaćlijama
@kernel32 kaže se bišćanima ....
mamu vam jbem glupu, svako od vas ima nekog ko je otisao u njemacku, pa kako je otisao?jel rusio granice, ilegalno se provlacio, pljackao usput itd. nego prvo na kurs uci jezik ako ne znas, pa cekaj da te zovnu iz ambasade da sredis papire pa tek na probu ides...i sta treba ove bandite da zalim onda?
Samo se pitam odakle onda toliko nasih u inostranstvu koji su na crno radili, neki cak i ilegalno dolazili do istoimene njemacke , prije tih otvaranja granica, biometrijskih pasosa i olaksica sa papirima😉 Mada se slazem u jednu rulu sa tobom, prvo ucenje jezika, trazenje posla pa onda trk Njemacka!!!
Svaka cast Omere, ko spasi jednog covjeka, kao da je spasio cijeli svijet! Za komentare stvarno nemam rijeci, mislim da je uvijek lakse da se komentarise tudja nesreca i tudji zivot od onog sopstvenog. Samo zamislite sebe kako bi vama bilo u tudjoj zemlji, a nije da nasi ne bjeze na zapad trbuhom za kruhom , stari i mladi . Da se i vama pruzila prilika bilo kakva i vi bi glatko otisli iz Bosne ne razmisljajuci o svojoj buducnosti u tudjini. Prema tome 🤫
Pa to je njihova kultura zato njemci te i hoce!! Njemci vole da se 12 godisnjakine od tz "casni sinova" nekulturne stoke siluju i tamo svakodnevno napadaju gradjani a i policija sa nozevima
Bravo Omere, hvala Bogu pa ima cestitih ljudi!
vi ste budale, makljaju se između sebe, kradu, napastvuju curice...ovo nije slucaj "ide covjek sa cvijecem ispod ruke od alzira posao u pozoriste u njemacku" vec sljam i ološ sto se probija prema evropi i usput rade sta hoce
treba se raja skupit i malo dati doznanja da ovdje nema kurcenja. Neki dan na Dobrinji pokusase se 2 migranta potuc kad im je raja uletila vratili su se u Pakistan. Ne smijemo dozvoliti ovo u nasem gradu!!!
Zašto objavljujete ovakve slike, nije mi jasno?! Imate li bar malo novinarske etike i poštovanja prema čitaocima? Ova fotografija je izrazito uznemirujuća!
Ali kako ga je pohvalila policija ako neznju za incident
Bulevarđije: Vaši komentari najbolje govore o vama samima, ne daj Bože o vašim roditeljima, učiteljima, vašem narodu...
A bas me zanima kako je nastala slika.Ono de slikaj me samo da se namjestim...a haj sad u drugoj pozi hahahahah
Iznabijao se slucajno na šarafciger koji mu pridrzava staklo u kolima, uzevsi u obzir nesnosljive vrucine u Fekalistanu, opetovane radnje su neminovne, a samim time I mogucnost ozlijede kod otvaranja/zatvaranja prozora proporcionalno raste.
Eki pripadnik 🤣
Opet kad razmislim malo dublje, zaista tuzna slika...
BulevarKraljaPetra ti si prava vlasina smrdljiva jebote pun si mrznje pa bolan rat je proso ima 20 godina a ti si jos u 93 ali nemozes bez nas visis po klixu i komentarises nisi ti ni iz kakve republike ti si ti meduu nama manijace
@pelinkovac bilevara nogirali hajahahhahah
stvari treba uzeti u ruke dok nisu totalno izmakle kontroli
@aljo83 Role moreš ga samo uzeti u ruke i ošlajfati jer ovo je davno izmaklo kontroli.