Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebaju prvo da se pohapse izmedju sebe.
Vala mogli su i meni jedan dati, dok nabavim ovaj sa prednjom kamerom selfi više neće biti zanimljivi.
Ba licitaciji trazi.
evo mene sto su mi uzeli telefone. to su pokvareni telefoni koji za srbiju su isli za djelove. nisam ih krio i receno je carini na granicnom prelazu. to su telefoni pokvareni i osteceni. ali nasim momcima u crnom nije se moglo objasniti. odrekao sam se u korist drzave. pa nek se obogate.
Jest nekom pritisak skocio kad je cuo za zapljenu
mora da se graničari nisu našli u tih 77 mobitela, da l' je bilo šta praškasto, pa ispod ruke, eeeee kako bi igrali bacanja pogleda u stranu
još će ispast da ovi nešto ko biva i rade,a love samo sitne ribe :P
ja sam prekrupna :P
........kada će biti licitacija........bilježim se za jednoga..........
Trebali su ih rastaviti pa onda dati obavještenje da je granična policija zaplijenila 25 hiljada i 587 dijelova za mobilne telefone, tako bi ta vijest izgledala bombastičnija! Koji idioti!