Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji voz za ubacivanje terorističkih skupina u Evropu.
Neko jutro sretnem migranta kosih očiju !!??
Odmah protjerat iz drzave
Sve muskarci. Borci ISIL-a
Ova go*vna od migranata treba prtotjerati,ali prvo protjerati SDA.Ako nece migranti milom onda ce silom
SDA -ov podmladak
Cuj tuzioc. Pa tuzioc treba da se nakaci na svakog od ovih ljudi, jer svi u startu krse zakon: nemaju dokumente.
Derimova raja. Derima garavog 😁
@DerimKuric
Gazije, a lupaju ih izgladnjeli I premrzli Pakistanci, ahahahaha
U republici srpskoj, mi ovakvih problema nemamo..
Hahaha, oni mungosi ubise hljeb u mosnjama, ako, ako.. Sutra jos par hiljada im uvaliti, hahahaha
ma sve spakovati nazad .........to je narod koji se apsolutno ne uklapa u nase drustvo, nas nacin zivota....sta uopste misle sa njima uraditi......sto ne cuvaju nase granice i sprecavaju ulazak nego cuvaju granice EU da ne bi nedobogdragi njima prebjegli.......
@GAU8 na zalost u pravu si :(
zna se gdje nazad !
Goni urođenike u PM, gledaj ih na šta liče! Od zla oca i još gore majke...popušismo ga mi sa migrantima, a jesmo i trčali k'o drogirani da im pomognemo, kao "i mi smo nekad bili izbjeglice pa su nama drugi pomagali"! Nemaju naše izbjeglice iz ratnih područja ama baš ništa zajedničko sa njima a Semiha se hvali sinoć na TV-u, kako uče jezik, ići će i u školu...haman im se obradovala što će ostati, ne pominje probleme Bišćana!
tipicni bolesnjaci