Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledas komentare na ovakve vijesti i budeti jasno zasto se ova zemlja mora raspasti. Jadi i bijede.
@Harry Callahan Ja se nadam da su ovi ljudi placeni za ovo sto pisu jer ukoliko ovo pisu dobrovoljno tesko nama svima, i tu mislim i na Srbre i na Hrvate i na Bosnjake. Jedno su nacionalisticke sale a drugo su pogani koje sam citao i jutros kada se onaj nesrecnik ubio na Franjinom grobu i sada. Ovo je vec bolest.
@fantom slobode Moguce je da sam se tek danas zasitio pogani pa mi je zapala za oko vise no obicno. Vrag ce ga znati.
ubila se zena jer nema sta jesti, ali ima Bosnjo da slavi kad Srbija izgubi...
@Lorjen Odkud ti znas znog cega se ubila i koje je nacionalnosti ? Koliko ste nevinih pobili u Bosnjackom Prijedoru malo vam se i vraca.
@ACK Nije za velike rezultate a sa trecim timom osvojila srebro? Sto pijes kada ti skodi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Htjela vidjeti sta je u bombi
Narod dize ruku na sebe od muke. Neka ti je laka zemlja gospođo!