Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Vojska (srpska – prim. GS) je u par dana sklonila sve leševe s ulica i odvozila ih u Tomašicu, u svježe izbagerisane masovne grobnice. Primarne, masovne grobnice. Svi su to znali, svi su to šutjeli, svi su se nagutali pustinje i smrti, i zanijemili punih usta. Samo je Šime jednom pijan, došavši s ratišta vikao poderavši krajnike na soliter: ‘Vi komšije, vi ljudi, ma vi ste obične pi*ke… pa rođene ste komšije pobili, debilčine komunističke!”
Pa kada mafija moze uzimat 150 za test na koji je pozitivna papaja, coca cola, avokado, pas , macka, ma moze i ovaj kralj
Aha, kad je neko njesra onda je Bosanski Novi, a kad je srbovanje etc. eh onda je Novi Grad?
Najaca smo nacija :)
Pa svakako daju nalaze na ECI PECI PEC. Radis kod jednih pozitivan, odes kod drugih, negativan. Kada su drugi mogli milione i milione opljackati i uzeti u vrijeme ove nebuloze, sta ima veze, ako se covjek malo snasao.
Uzeo lik 10000....
hahahahah korona biznis why not? 😎
e svasta
Falsifikovati*
Ovi Srbi samo znaju falsikovati
Parola snađi se. Da je platio državi pdv ( reket) nikad ga nebi uhapsili.
Moze li clanak Klixa o tome kako vam je novinar BHRTa Ivan Crnjac rekao da vam je "mater takozvana" jer ste nazvali HercegBosnu takozvanom. A kazu da su vas i prijavili Vijecu za stampu.
sto je skup
"Kralj"
cega se lik dosjetio