Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAŽEM JA ,,U OVOJ ZEMLJI ĆE SVAKIM DANOM SVE VIŠE I VIŠE LJUDI ČINITI SAMOUBIJSTVA JER NEMAJU OD ČEGA DA ŽIVE, NEMAJU NOVAC ZA LIJEČENJE, ZA HRANU, NEMAJU ZAPOSLENJE, PENZIONERI IMAJU TOLIKO DA ODAVNO IZDIŠU, VOZE ŽIVOT OD DANAS DO SUTRA, DOK NAM ,,VISOKOUMNE GLAVE,, SAMO PODIŽU CIJENE, STRUJA 5%, I OSTAJE TI ILI DA SE UBIJEŠ ILI DA CRKNEŠ OD NEIMAŠTINE. PUNO JE LAKŠE I BRŽE UBITI SE,, NAMA JE OSTALO JOŠ SAMO TO.
da li je neko s muslimanskim imenom ovo uradio bilo bi sad hiljade antiislamskih komentara i kako su svi oni teroristi itd. :3
Savijest je ebena stvar!
cetnicki self-terorizam.
nek mu je laka crna zemlja a vi glupani sto se podsmijavate nek vam je na čast
Koliko su srbi pobili bosnjaka u Prijedoru nije ih onda ni zaliti. Prijedor je bio vecinsko muslimanski grad a danas vecinsko cetnicki. Zasluzili su srbi i gore.
Cuo da ce Pape doc za izbornika rs!
Kus na rucnu?!