Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam sokirana nasim sistemom pravosudja koji je potpuno iskrivljen jer se zasniva na jednom svjedoku, sudskom vjestaku ili revizoru pa sudija po osnovu toga, uvijek iskrivljenih nalaza sudskih vjestaka i inih strucnjaka, donose presudu i sa sebe skidaju bilo kakvu odgovornost za donosenje nepravednih presuda. zakon je dobar ali ga treba provoditi a sudije su potpuno needukovani u svim oblastima.
Tokom prvog suđenja sudija je u obzir uzeo samo svjedočenja svjedoka odbrane vozača Hitne pomoći..... koliko je sudija uzeo mita ??zasto Drzava tj.bolnica nije preuzela sve troskove, njihov vozac je udario djete!!?... u ovom slucaju bolnica za koju je vozio tj.radio treba odstetu da plati,kao u svim normalnim Drzavama.....
Potpuno ispravan opis domaće faune... jer kad bošnjo, a bogme i ženska mu, sjednu za volan sa 100-ak ks, onako uzrujani svim i svačim, od bakira do kredita i godina što sustižu, samo pritišću, i bogaraju, i jure-žure... ne znaju ni oni gdje. Svjedočim to svaki dan na ulicama saraj-ovasa... znakovito je da ženskinje sve više mahnita, na stranu ove mudonje.
...država za krkana, jer je i krkan za državu...krkanski sistem uzgaja krkane, da bi krkani vladali i uzgajali krkane! krkan krkana cuva jer to krkanski kodeks i sitem zahtjeva, bez krkana bi bila propast za krkane!