Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uletio u krivinu dinamicno
Ovdje će biti klizavo narednih dana. Prolila se nafta, okuka, oštro skretanje, a klizav kolovoz, treba biti oprezan i polako voziti.
Jbt na početku spusta niz bradinu ima znak od 5 metara na kom piše da kamion ide u prvom stepenu prenosa. Ovaj to ignorisao.
knez petrol... a imamo drzavu sa tako razvijenom cestovnom infrastrukturom da sada ne mozes proci prema Mostaru. pumpi na svakih 50 metara, a ceste u tragovima
Stručnjaci serete po vozacu a nemate pojma da li je u pitanju kvar na kocnicama ili mu je neki debil s autom uletio, nije vozac glup da spusta kamion nizbrdo velikom brzinom. Ja vozim kamione i ovo se moze svakom desiti ne daj Boze.
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. Sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
A o ekoloskoj katastrofi ni rijeci?
Vidim da ljudi ne shvataju kakve stvari pišu i da nema zdravog razuma u ovome svemu.Kao prvo u pitanju nije alkohol kao što pojedini pišu, a kao drugo ne prilagođena brzina je prouzrokovana kvarom kočeonog sistema uz to sve ovde se ne navodi da je vozač kamiona pokušavao izbjeći biciklistu u tom trenutku koji je jednostavno nestao.I još pregršt stvari koje se nigdje ne navode.
Jučer kombi preko pune policija za njim i puste ga iste sekunde...
Ljeva okuka,prepade se.povuce volan i garant pao sa sjedista...
A niko o zagađenju okoliša?
Jel nafta li benzin? Blizu su svi...
Nedo Bog nikome ali najgora krivina!!
jeste najgora,al kad ulaziš u nju ko međed
E to je kad ti stari i iskusni vozači odu, a ostanu balavci koji misle da voze golfa 2. Sve će još gore biti, samo polako.
joj jedva cekam ovu covid generaciju hahah to ce da jede nas stare
ekološka katastrofa, ko ce odgovarati???
alah alah hak alah
Kod Hadzica je bio samo gladan, onda je svratio u Pazaric na cevape pa je kod Tarcina ozednio i mazno 3 pive. Vazno je da je odrzao tradiciju saobracajnih nesreca na putu prema moru!