Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta kad se dokaze da ih je ubio musliman?
SRBE NA VRBE !!!!
Na kraju če biti samoubistvo. Kao markale.
U prijedoru su najveci cetnici, zapamtite to. Ima ih domacih ali ima i onih koji su se doselili sa brda (iz okoline bihaca, petrovca, kljuca...) nisu znali roletne dici, kade iz kupatila cupali jer su mislili da je to korito za krmke da se hrane i zasto ocekivati bilo kakav vid civilizacije kod tih ljudi, zasto ocekivati od njih neku humanisticku vrijednost kad oni ne znaju ni sta je to, znaju za rakiju i cetnistvo, za Boga jok... A ni bosnjaci nista bolji nisu pa im se konstantno desava to sto se desava, lako nas i zavaditi i u tabore podjeliti, ne citamo a mislimo da smo najpametniji, ne skolujemo se a mislimo da nam je zivotna diploma najvaznija a nikakve pouke iz zivota ne izvlacimo. Desit ce se uskoro jos ovakvih ratova i genocida i to iz razloga sto jedni i dalje mastaju o genocidu a drugi sto misle da im se to nece dogoditi pa prizivaju tita da se vrati. Zivot ide dalje, komunizam je proslost, a bosnjaci se moraju drzati zajedno ako zelimo izbjeci da se zlo ponovi
pa naravno da nece reci da nacionalna osnova genocidasi pogan najveca smrde....
Hvala i vama klix, što ste izmjenili naslov iz Bošnjaci u osobe i tako pokazali malo profesionalizma i poštovanja prema žrtvama i istrazi.