Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAJVOSA PUNO SANDZOSA
sto se mene tice ne mora vise ni postojati, ali sta ce ovi papci i sandzaklije?? Gdje ce im seka pjevati??
Mislim da je policija uradila dobro svoj posao,i mislim da taj objekat treba zapecatiti sve dok se vlasnik objekta ne odazove na saslusanje u policiju.[mislim da bi u policiji,odnosno u zatvoru ostao duze vrijeme]Tu je sjediste narko dilera i svakojakvih lopova.
Svaka cast policiji za dobro odradzen posao.Sa kriminalom i kriminalcima jedino na taj nacin se moze i mora razgovarati.Ja mislim da je bas u Aqvi leglo kriminala, je da nije tako vlasnik bi bio tu u svom objektu.Jos kada vidim da za Bajram[bilo koji] u Aqvi pjevaju \"ofajle\"iz Srbije svaki komentar je izlisan.
Fala dragom bogu moja noga tamo jos nije krocila.
dud,nije TT nego obicni prasinjar,za tvoju obavijest TT je 7,62,a ovaj prasinjar je 7,65.TT je pistolj koji je samo takav,boljeg nema,mala mana je mali magacin ili okvir ali i to nije big deal.
Sto je mogo nekoga i ubit tako nacanjkem Tetejca sa metkom u cijevi ... e svasta ...
sosonska posla! a opet kad se skontam, bolji su mi oni od ovih domacih nasih talibana domorodaca..... i siptari su bolji u svakom slucaju. oni barem hoce raditi i ne cekaju sadake kao ovi :ko fol prave sarajlije......
Sačekajte smrt u dobokoj starosti ! Ne posječujte takva mjesta !
leglo seljaka i primitivaca iz sandzaka.jednom bio kad se tek otvorio i nikad vise.
sta drugo ocekivati od seljaka i sandzaklija???