Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ FUJ FUJ! gadi mi se ova policija, tuzilastvo i sudovi! Objavljujete puna imena i prezimena, jadne raje sto pokusavaju da prezive! Dok teski kriminalci haraju drzavom. Kazu policija radi svoj poso' ma radi djavola, koliko sams amo svjedocio kad neko napravi teski prekrsaj u saobracaju, oni gledaju ko' telad samo, a zaustavljaju samo kad njima treba, postave punkt i love kazne, jebe se njima za to sto je neko nekog ugrozio u saobracaju, nece qrcem mrdnut kad vide prekrsaj!
A nije kriminal sto vise od pola grada ne izdaje racune i krade pdv?!
Ja ovde vidim samo bratstvo I jedinstvo,a nikakav kriminal
Dok politicari otvoreno pokradose drzavu vi narodu nedate sansu ni da prezivi. Tuzilastvo je zlo
mamu vam hebem....lovite sitnu raju...kad ce na red doci Covic, Bakir, Dodik, Scepo i td itd......bando sudsko tuziteljska