Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članovi SNSD-a?
Nisu vala ni nasi ovdje nista posteniji politicari ali et...
Zar nije tuzno i sramno u zemlji u kojon je prosjecna plata 500 km prodavati kolica za bebu od 1400KM. Treba ljudi da vas kradu i biju bagru profitersku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lagano odradjen poso
@DrynskiSorabKingdom ja bih njiHa u Hag namH prijavio
@DrynskiSorabKingdom Šuti druže, dobro ste prošli! Vasi nama odvezose Boga oca iz Sarajeva. Ukrali bi nam auta i da spavamo u njima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka su, čuj kolica prodavat za 1400 KM.
kolica su vec u sumi pored Pala, razmontirana i prodana za dijelove
Po stare dane krasti... Svasta
Fora nije bilo prodaje
Znam ja nas, hebo ti nas!!
Ovo su specijalna kolica koja će da se proizvode tek od 2024, a oni su putnici kroz vrijeme iz 3024 koji su u službi vremenske policije po zadatku vraćanja navedenih kolica koje je ukrala fabrika koja pravi električna taxi vozila u rs i izvozi u njemačku i koji su greškom napravili time travel car. Ovo na snimku je ground mode, tek da vidite kada uključe fly mode ✈ 😂 A o Warp pogonu da i ne govorim 🚀
Znam ja ove..ovo su muslimani iz federacije
Kolica vrijedna 1400 maraka... Nek su ih ukrali...
valja poklon unuku napraviti.
Mole se lopovi, ako se prepoznaju, da se sami jave.
nece ih biti tesko naci dobro se vide face specifican hod kod musakrca
St!!!....Pa nek su maznuli, ako su maznuli....treba ljudima....Da su pametniji Bosanci trebalo bi organizovati opste kradje u tim trznim centrima ,jer ti lopovi(vlasnici) ne placaju svoje dobavljace,,,,,,Sto se kaze "Otislo po nabavnoj cijeni"
hebote, skuplja ova kolica nego moj golf 2......... :(
Vlaška posla. đikanska !
Poznati jedino policiji