Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mučenik, radio da preživi.
ne koriste specijalne skele za montažu koju imaju kuku i zakače se za stubove tj nosače već postave obične drvene daske na kojim hodaju.odmah zabraniti
RAHMET duši sta bi drugo rekao, i sam radim na građevini svaki dan,, zao mi momka
zakon o radu se ne sprovodi sve dok ih gazde odvedu na meso i kovertu ispod stola ...nek mu je vjecni rahmet a porodici sabur..sad kazniti inspekciju i tog gazdu
Je li uopšte dozvoljeno skidanje tuđih slika sa facebooka i korištenje istih kao ilustracija članaka bez ikakve konsultacije?
Facebook je javna mreža tako da u trenutku kada objavite sliku ona postaje javna, može je uzeti bilo ko i objaviti bilo gdje. Ne pričajte nebuloze.
@lackadaisical Ja sam postavila pitanje, pitanje ne može biti nebuloza izuzev ako se ne odnosi na neku opštepoznatu činjenicu. Je li ima član nekog zakona koji se odnosi na to ili je ovo što pišeš neka tvoja logika?