Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga i tragedija. Ugašena su četiri mlada života. Harise, nikada nećeš biti zaboravljen. :( Iskreno saučešće porodici i svima koji su poznavali ovog sjajnog i dobrog čovjeka.
@tnf koje si ti smece bolesno
Gasi komentare
kaže na radiju: istraga nije završena, tj. još uvijek se ne zna kako je došlo do nesreće...Ovdje je sve tako: ljudi ubijeni, pokradeni, spaljeni objekti---istraga u toku Ko je odgovoran?????
Kare bruda moj nek ti Allah dragi da lijepi Dzennet a porodici sabura.
Sto bake ne iskaze suosjecanje sa preminulim gradjaninon bih ,njemu neki mekejn preci
Bilo bi humano da smećari iz redakcije ugase komentare. Mater vam.!
SDA ga slupala a Sebija dokrajcila ...
zao mi je jako mladi neka vam je laka zemlja ..rahmet..RIP..saucesce porodicama..decko na slici pravi lepotan ..steta zalosno..
Tuga i žalost, od 4 čovjeka koliko ih je bilo u ovom vozu, trojica su poginula i njihovim porodicama iskreno saučešće, jedan se spasio iskakanjem... Šta bi tek bilo da su ovo bili putnički vozovi i da su bili puni putnika? Srećom ili nažalost, ovo je samo hipotetički moguće jer se vozovima vozi veoma malo putnika. Sazna li se ikad ko je ustvari kriv za ovu nesreću, ljudski faktor ili nešto drugo i ako je čovjek u pitanju ima li ime i prezime?
@sandor1 Kriv je Robert Mogabe bivsi predsjednik Zimbabwea.
A kazu oporavlja se. . .
10 dana od tragedije a ne zna se uzrok,ili je ocigledno opet neka muljaza
Rahmet duši i sabur porodici! Kako li je onom četvrtom mašinovođi što je iskočio, sigurno će ovo i na njega ostaviti traga psihički :( Nadam se da će se uskoro znati i razlog, ako je ljudska greška da znamo, ako nije da opet znamo da ne sjedamo u voz dok ne bude sigurno, ima nas koji i dalje preferiramo to prevozno sredstvo.
@Jimmy McNulty Jasta ce jadnik od melanholije sebi ne moze doci. Druze danas niko nikoga ne jebe ni 2%.
Išao sam u isti razred sa njim u osnovnoj školi. Dosta dobra osoba. Iako je prošlo tada 30 godina od školskog rastanka, prepoznao me je prije šest godina, sjetio se mog dječačkog sna da budem mašinovođa, te mom sinu i meni je pokazao električnu lokomotivu. Utjeha u ovoj nesreći mi je bila kada sam saznao da je preživio.
nadam se da ova tragedija neće biti uzaludna. nek se mnogi zamisle, svako na svom radnom mjeatu. pravila nisu tu da bi se nekoga maltretiralo nego imaju svrhu...
Kako je u Željeznicama BiH temeljni ''princip'' oslikan TAL-go bojama , ne možeš očekivati ništa poštenno i čestito.
Počivaj u miru.