Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga. Saučešće familiji.
@bosman345 tako se pričalo po firmi...rekli lakše ozlijede...
@debuger4, pa da i ti im povjerovao? Nisi čak povjerovao ni u vijesti direktno iz Maglaja. Da su mogli ikako, sakrili ovu vijest. Firmi istina o nesreći ne ide u prilog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet po sirotinji :(
Mislim da novi američki predsjednik već zna da je Bakir posolovao sa Irancem u BiH vlasnikom NAtronke , dok je Iran bio pod američkim sankcijama !!!. Poslije Bakir po onoj narodnoj umiljato janje dvije majke doji IFTARIO u gradskoj vijećnici sa američkom ambasadorkom !!! E pa što je dojio dojio je !! A i ova njegova ljubavna avantura sa Erdoganom se budno prati !!
čuj, kompanija Natron-Hayat
Bakire katilu..
Saucesce familiji.
-----Direktor zauzet radi uviđaja. U kantonu Sarajevo direktor uopšte ne mora IMATI BORAVAK U BIH ! AKo ga i ovaj nema, onda je sigurno da mu se iPhone užario od rada ko Erdoganov za vrijeme puča. Samo se ne zna koji je sud nadležan za direkotora. Da li onaj šerijatski u Iranu odakle je vlasnik pa i direktor, u Turskoj gdje je formalno registrovan za obavljanje poslova u BiH a zemlja u vanrednom stanju, ili u samoj BiH ???? Ma od ovog će na kraju ispast prava turska sapunica :))))))))
Tako mi svega, OVO JE BAŠ LANČANO ZAPOŠLJAVANJE ! E svaka ti čast BAkire: hem zaposlio borce hem privredu, a sad i bolnicu pa i Bakije u vezi ovog jednog poginulog, a onda desetak hodža že doći na dženazu pa i njima nešto, a i ti ćeš lično doči NATEČEN sav od suza za Radnikom ! da se klepi koji predizborni poen ! Dakle zaista ti napričaš puno ali radiš, e svaka ti čast. Fala bogu da si pošten pa nisi svoju KĆERKU zaposlio preko veze u NATRONCI !
Cijela BiH je bure baruta i otrova, skoro ne postoji mjesto koje nije skladište nekog opasnog otrova ... neko to dobro naplati... a narod se truje, lgano, ali sigurno.
Kolega mi radi na Zeljeznicama FBiH i kaze kad u Zenicu dovezu kompoziciju vagona sa starim zeljezom iz Ukraine,Rumunije,postoji senzor na ulazu u krug fabrike koji ocitava radioaktivnost tereta,kaze sve se popali u crveno i zvoni al nesmijes uvest u knjigu ulaska a ni koga zvati,odma otkaz.I naravno sve rade ljudi od povjerenja...kako nas truju pa to je strasno..
Vako će vama biti kada se počnu rušiti Neboderi i brane koje postoje ili će praviti Bakir i Fahro ( trenutno na konsultaaaaaacijama sa Milom i ŠArićem (čitaj pod šifrom investitor na ODMORU u CG). Ono oni se jesu tu vrtili, vlasnik nepoznat a šteta i oštečeni poznati. Dakle imal tu krivičnog djela ? NEEEEMA ! Sve što bi reko premijer Branković: PO ZAKONU !
i onda se idioti ko jice bore za prava cuka umjesto da se bore za prava radniha...ah da od cuka zive od radnika ne...ne zive nego uzivaju...
pa nije cuko kriv, ako ima greška na opremi u fabrici...to je posao inspekcije.. interne i eksterne
kolko je imo godina covjek ?
E.S.1954 godište!!! nevjerovatno da pet recenica neprocitas a komentiraš...
@imprezas u originalnom članku nije ništa detaljno pisalo... kako su informacije dolazile, tako je i članak nadopunjavan...
Tužno...:-(
Basum sagosum porodici
robovlasnici da li ste kada culi za zastitu na radu ili ste samo culi za atraktivne turisticke destinacije vile i limuzine stecenih preko zivota krvi i znoja robova
saucesce porodici stradalog povrjedjenim oporavak a robovlasnicima yeb... m... u p... onu pohlepnu