Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fufi sta pricas....nemoj da ti noge lomim konju glupi....radujes se sto je jasenko umro!!!majmune jedan
izvinite molim vas ali to sto je Jasa izbacio momka iz Sharka zbog napada, nije bio povod da ga momak ganja i da mu puca u glavu... a sorry ako ga niste znale momak je bio veoma posten i fin... moj je dugogodisnji prijatelj.... kao sto kaze Bolt \"Wrong kid died!\"
Molimo Allaha da mu podari ono sto je najbolje za njega, njegovoj porodici sabura i snage zbog njegove smrti , a nams svima pouku i razum. Amin !
ne znam kako mene slucajno niko ne upuca tek onako??? daj ba shwo ili kako vec,ne kakaj,nista vise nije djaba u ovoj zemlji...pa ni to.
Wrong kid died!
shwa ne kaki .... sjecaj se koga hoces ali ne seri ovdje da je neko posten ....
moj Jasenko... :( R.I.P moja dusa... zauvijek cemo ga se sjecati jer je bio tako dobar i posten a ti FUFI pazi sta pricas....
samo se rokaj stoko udri samo mamicu vam jebem lopovsku u po pickda hoce i ovaj drugi otegnut pa da se popije
Odlicna vijest, treba ovoga vise.