Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha dugo su radili evo ga najlaksi nacin da ti netko unisti posao 4 marke i papa
Imas opciju da odradis provjeru sale prije svakog koncerta i rahat si...
Al zato Aco Pejovic uzme hladno 25 000 eura a vlasnik restorana plaza na Modracu zaradi 150 000 km na prodatom picu i ulaznicama..nigdje ni traga o bilo kakvon racunu... 8000 prodatih ulaznica a cijene ulaznica su bile od 20 km do 50 km....jel tuzlaci Sarajevo vam uzima pare ili inspekcihe ne rade svoj poso?
Oni su zlo za omladinu. Krimosi i drogoši.
Al zato Aco Pejovic uzme hladno 25 000 eura a vlasnik restorana plaza na Modracu zaradi 150 000 km na prodatom picu i ulaznicama..nigdje ni traga o bilo kakvon racunu... 8000 prodatih ulaznica a cijene ulaznica su bile od 20 km do 50 km....jel tuzlaci Sarajevo vam uzima pare ili inspekcihe ne rade svoj poso
Sto je najgore ja prosto nevjerujem da neko slusa ono njihovo izmumljavanje. Uzas
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne valja vam jala/buba, ne valja cunami, ne valja ona Ramovićka, itd. i sl., ne valja vam folk pank rok pop ništa vam ne valja samo plačete za vremenima Zdravka Čolića i bijelog dugmeta hebali vas oni. Al se zato na koncerte prekodrinske estrade uredno ide, to vam valja.
ma muzika im samo pokriće...
Nisu mi jasni ovi što ih uopšte slušaju.
Ruke se pozlatile onome koji je prijavio. Amin.
Zar ovi dileri jos nastupaju ?????
pocelo je...
To treba zakonom zabraniti svakako
Na žalost ovo su idoli današnje omladine
E jadan je onaj koji je kupio kartu i potrosio vrijeme da ovo slusa i gleda.
Bosnjaci ne vole kad neko radi i pravi posao . Nek komsiji crkne krava , to smo mi jad fuj
Jusuf Nurkic dosao, Dzanan Musa, na parkingu za goste Lambo Urus na našim tablicama i 10 G klasa, Bosnjo i dalje misli da su Jala i Buba za seljake i sirotinju
To da košarkaši, koji su nekada uživali status intelektualaca među sportašima (većina ih bila fakultetski obrazovana) slušaju ovu džigeru, i to košarkaši koji su "vidjeli svijeta"... Jusufe, bolan, nekakav si vjernik, pa čuješ li ti te "stihove"
I papke, te tri skupine slusaju ovo smece.
Ustale Bošnje u pola 7 nadrkani što moraju i nedjeljom kod robovlansika pa komenarišu gluposti, a ja evo idem s koncerta lagano prespavati dan samo da vas poselamim
Ustala se u 6 ujutro jutros zahvalna do bola što nisam na koncertu Jale Sestre i Insekta Korelija bila. Sportski pozdrav!
konkurencija
Ja sam pisao još na otvorenju, max će raditi do kraja oktobra.
Konkurencija.....